Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κέρκυρας για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 25/11 οι εκλογές στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Κέρκυρα για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του σχήματος.
Η εκλογή αντιπροσώπων και η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο φορέα, ενιαίο πολιτικό σχήμα, δημοκρατικό, μαζικό, πλουραλιστικό.
Σε όλη την Ελλάδα, και στην Κέρκυρα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ετοιμότητα...
και συσπείρωση, για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, για την ανατροπή των μνημονίων και όσων τα υπηρετούν.
Με τον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα νέο πολιτικό σχέδιο, για να σταματήσουμε την καταστροφή και να αναστρέψουμε τον πορεία της χώρας, για έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού και της κοινωνίας, για αναπτυξιακή ανοικοδόμηση. Με το λαό, για το λαό.
Με τον λαό συμμέτοχο και μπροστάρη. Δημιουργούμε δημοκρατικές δομές, απευθυνόμαστε στο λαό, καλούμε το λαό όχι μόνο να μας υποστηρίζει και να εναποθέτει ελπίδες, αλλά να συμπράττει μαζί μας, να συνθέτει, να συναποφασίζει μαζί μας.
Στην Κέρκυρα η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία έφθασε στο 78%. Είχαμε μέχρι και την ημέρα των εκλογών εγγραφές νέων μελών, ανθρώπους που αποφασίζουν να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ και να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια της πολιτικής ανατροπής.
Εκλέχθηκαν από την Οργάνωση της Πόλης Κέρκυρας 18 αντιπρόσωποι για την Συνδιάσκεψη, από την Οργάνωση Βόρειας Κέρκυρας 9 αντιπρόσωποι, από την Οργάνωση Νότιας Κέρκυρας 12 αντιπρόσωποι και από την Οργάνωση Μελιτειέων 5 αντιπρόσωποι.