Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με βάση έγγραφο της Ενωσης Ξενοδόχων- Σοκ στην κοινωνία της Κέρκυρας- Πέφτουν τα προσωπεία

Όπως προκύπτει από το έγγραφο της ‘Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας οι μεγαλοξενοδόχοι της Κέρκυρας έκαναν την επιλογή τους:
Αξιολόγησαν ότι το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο έχει πολλές σοβαρές αρμοδιότητες όπως π.χ. για τις εργασιακές σχέσεις, τις απολύσεις, τον τουριστικό προγραμματισμό κλπ. Έτσι αφού έβαλαν τους εκπροσώπους τους στους συνδυασμούς της ΝΔ και του δεύτερου ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ με τον «ανεξάρτητο» κ. Γ. Καλούδη, τώρα ενεργώντας με καθαρό ταξικό κριτήριο καλούν σε υπερψήφιση αυτών των συνδυασμών και των συγκεκριμένων υποψηφίων.
Αποδεικνύεται έτσι ότι....
 η χυδαία συκοφαντική επίθεση που εξελίσσεται από πέρυσι ενάντια στο σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας και στο ΠΑΜΕ από την συμμαχία Μεγαλοξενοδόχων – μερίδας τουριστικών πρακτόρων και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έχει σαν πολιτικό καθοδηγητή το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Καλούδη, με συνεταιράκι την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας Σ. Λίβερη που συμμετέχει και στο ψηφοδέλτιό του. Τώρα η ηγετική ομάδα των Ξενοδόχων τον ανταμείβει με την στήριξή τους. Και εις ανώτερα!!
Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κέρκυρας που ζουν στο πετσί τους την άγρια εκμετάλλευση , την εντατικοποίηση της δουλειάς , την κλοπή των ενσήμων και σε πολλές περιπτώσεις την απλήρωτη εργασία από τους μεγαλοξενοδόχους, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους:
• Να καταψηφίσουν τους Συνδυασμούς της μεγαλοεργοδοσίας
• Να υπερψηφίσουν τους Συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θ. Γουλή και το Δήμο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μ. Χαραλάμπους.