Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΝΑΣΑ:ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟΝ κο ΣΠΥΡΟΥ!

Πιστός στα κελεύσματα της «φίλης» του Μέρκελ και υπηρετώντας απροκάλυπτα τα κομματικά συμφέροντα της τρικομματικής κυβέρνησης και της ΝΔ της οποίας είναι στέλεχος, ο περιφερειάρχης κος Σπύρου αρνήθηκε αυτός και η πλειοψηφία της...
παράταξης του  την συζήτηση του θέματος που πρότεινε η ΑΝ.Α.Σ.Α για το ξεπούλημα στο ιδιωτικό κεφάλαιο των τεσσάρων αεροδρομίων που εξυπηρετούν την Π.Ι.Ν!

ü     Δεν ενδιαφέρεται ο κος Σπύρου για την καταστροφή των κοινόχρηστων πραγμάτων και στα Ιόνια;
ü     Δεν νοιάζεται ο κος Σπύρου για την επερχόμενη μείωση της τουριστικής κίνησης στα νησιά μας, λόγω της αύξησης των τελών στα αεροδρόμια ,προς όφελος των ιδιωτών «επενδυτών» ;
ü     Δεν απασχολεί τον κο Σπύρου η σίγουρη αδυναμία της μεγάλης πλειοψηφίας των συμπολιτών μας να ταξιδέψουν αεροπορικά, λόγω της αύξησης στα ύψη των τιμών των εισιτηρίων;

Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να ζητεί από τον πρωθυπουργό παράταση της θητείας του ενάμιση ολόκληρο  χρόνο για να μην χάσει την καρέκλα του!
Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι οι δημόσιοι εναγκαλισμοί με την «εκτελέστρια» του ελληνικού λαού και των λαών του νότου της Ευρώπης!
Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι η στήριξη της μνημονιακής πολιτικής των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ,ακόμη κι όταν αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της ΠΙΝ και των κατοίκων της!

Αποτελεί τραγικό παιχνίδι της τοπικής μας ιστορίας, ο πρώτος  αιρετός περιφερειάρχης της ΠΙΝ , να λειτουργεί ως ο πολιτικός νεκροθάφτης της ύπαρξης της.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα δώσει όλες τις δυνάμεις της για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σχετικά με το ξεπούλημα που επιχειρείται στα αεροδρόμια, και θα αντιταχθεί με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην αντιλαϊκή αυτή εξέλιξη.

Λευκάδα, 29/03/2013                             Θεόδωρος Γαλιατσάτος
                                                                Περιφερειακός σύμβουλος
                                                                Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α