Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ερχεται στην Κέρκυρα η Χριστοφιλοπούλου- Διαβάστε και τις δηλώσεις της και φυσικά να.....τη χαιρόσαστε.....

Η βουλευτής του ΠαΣοΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου δεν απέκλεισε, μιλώντας στον Βήμα 99,5, ακόμη και μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, υπό προϋποθέσεις, στα πρότυπα του μεγάλου συνασπισμού της Γερμανίας.
Στόχος, είπε η κυρία Χριστοφιλοπούλου, είναι η συνεργασία με την Κεντροαριστερά. Ωστόσο -πρόσθεσε- εφόσον οι συνθήκες το απαιτήσουν και η ΝΔ μετατραπεί σε...

Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία, όπως εκείνη του μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία.


Η διευκρινιστική δήλωση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου
Διευκρινίσεις έσπευσε να δώσει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ κυρία Εύη  Χριστοφιλουπούλου σχετικά με τη δήλωση που έκανε στον Βήμα 99,5. Ειδικότερα σε ανακοίνωση που εξδόθη από το πολιτικό της γραφείο επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Επειδή ορισμένοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα όσα συζητήθηκαν σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη θέλω να καταστήσω σαφές ότι κατά τη γνώμη μου  η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει προεκλογικά είναι με τον χώρο της κεντροαριστεράς και εκεί πρέπει να ρίξουμε  το βάρος μας. Οι πρωτοβουλίες για τον διάλογο του ευρύτερου σοσιαλιστικού- σοσιαλδημοκρατικού χώρου και οι πιθανές προεκλογικές συνεργασίες είναι για εμάς προτεραιότητα. Η μετεκλογική συνεργασία είναι κάτι που έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας και τους πολιτικούς συσχετισμούς που θα προκύψουν μετά την λαϊκή εντολή. Άλλωστε η παραπομπή μου στο παράδειγμα της Γερμανίας αυτό καταδεικνύει».  
Πηγή tovima.gr