Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Υπογραφή σύμβασης αεροδρομίου

Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή και τους αναδόχους εργολάβους η σύμβαση που αφορά στη διασφάλιση της κυκλοφορίας για το έργο της παράκαμψης αεροδρομίου, προϋπολογισμού περίπου 2.343.000 ευρώ.
Ως Δήμος κάναμε το καθήκον μας και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε τη σύμβαση για την ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης αεροδρομίου, ενός πολύ σημαντικού έργου για την Κέρκυρα” τόνισε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας ενημέρωσε ότι με το έργο αυτό, ολοκληρώνεται η παράκαμψη...
 του αεροδρομίου, δημιουργείται κυκλικός κόμβος από τις οδούς Επτανήσου, Ρήγα Φεραίου και Παναγούλη, στο πλαίσιο του πολεοδομικού σχεδιασμού του Δήμου Κέρκυρας, και επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία.
“Θα παρακολουθούμε στενά την εκτέλεση του έργου με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και θα επισπεύσουμε κατά το δυνατόν την ολοκλήρωσή του, που αποτελεί αναγκαιότητα για την οδική ασφάλεια και την ανακούφιση από την ταλαιπωρία που υφίσταται η περιοχή” συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Κέρκυρας.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρος Μωραϊτης μίλησε για στοίχημα της δημοτικής αρχής για την εκτέλεση και ολοκλήρωση σειράς έργων, συνολικού ύψους περίπου 60 εκ. ευρώ, τα οποία είτε έχουν ήδη ενταχθεί είτε βρίσκονται προς ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα.