Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στην Πάνω πλατεία.

Το 38ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, απ’ άκρη σ’ άκρη, σ όλη τη χώρα θα είναι για ακόμα μια χρονιά το αντάμωμα της ελπίδας και του αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Είναι η συνάντηση όλων εκείνων που «δεν βολεύονται με λιγότερο ουρανό», που «βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο». Θα ενώσουν τη φωνή τους οι χιλιάδες νέοι και...
νέες που οι ανάγκες τους, τα όνειρά τους, οι ελπίδες τους δε χωράνε στο σύστημα της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της χρεοκοπίας του λαού.
Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κέρκυρας της ΚΝΕ καλεί τη νεολαία και το λαό της Κέρκυρας να συμμετάσχει μαζικά στις εκδηλώσεις του 38ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ με σύνθημα «Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται… Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία…». Το κεντρικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στην Πάνω πλατεία.
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί προφεστιβαλική εκδήλωση - γλέντι την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στη Γαρίτσα (Λύγερη). Χαιρετισμό θα κάνει εκ μέρους του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κέρκυρας της ΚΝΕ ο Κυανούρας Σπύρος, επίσης στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.