Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μέτρα κυκλοφορίας του Αυγούστου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή , πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων, όλων των εμπλεκομένων φορέων, για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων για τη διαχείριση της κυκλοφορίας από την 1η Αυγούστου.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε...
 οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Δ/νσης, του Λιμενικού Σώματος και της Δημοτικής Αστυνομίας, να διαθέτουν προσωπικό τους σε καθημερινή βάση, στους τομείς ευθύνης τους κατά τις ώρες αιχμής, προκειμένου να διευκολύνεται η κίνηση των επισκεπτών και των μονίμων κατοίκων.
Ειδικότερα θα δοθεί βάρος στην παραλιακή οδό, από τη διασταύρωση του Τελωνείου έως και τη Σπηλιά και από το ΝΑΟΚ, είσοδο Φρουρίου, Πλατεία Σαρόκου, οδός Γ. Θεοτόκη.
Ανάλογα με τον κυκλοφοριακό φόρτο θα γίνεται διακοπή ή και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για τη διευκόλυνση της στάθμευσης των οχημάτων των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών, έχει κατατεθεί αίτημα του Δήμου Κέρκυρας για την παραχώρηση από 1ης Αυγούστου, του χώρου στάθμευσης του Παλαιού Νοσοκομείου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Μαρτίνης, ο Αστυνομικός Υποδιοικητής κ. Αγάθος, ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Πλασκασοβίτης, ο Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας κ. Στυλιανέσης, ο προεδρεύων της Επιτροπής Κυκλοφορίας κ. Κουλούρης, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Καρδάμης και ο υπεύθυνος των χώρων στάθμευσης του Δήμου Κέρκυρας κ. Κορφιάτης.