Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ

Οι υποψήφιοι

Το ψηφοδέλτιο Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ αποτελούν οι:

Βάλβη-Γερογιάννη Στεφανία (Βερόνικα) του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1980 στην Πάτρα.
Από το 1994 συμμετείχε στην Νεολαία ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
Πτυχιούχος Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας (ΙΧΘ.ΑΛ.)
Διορίστηκε με εξετάσεις Α.Σ.Ε.Π. στην Εθνική Τράπεζα το 2007, στο Νομό μας.
Έκτοτε ζει και εργάζεται στην Λευκίμμη Κέρκυρας.



Μιχαλάκη Μαρία του Δημητρίου

Είναι πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Φυσικοθεραπευτών. Επίσης διπλωματούχος γενικών πανεπιστημιακών σπουδών στον κλάδο Γραμμάτων και Τεχνών του Παν/μίου Παρισίων, και διπλωματούχος Γαλλικής Φιλολογίας.
Εργάζεται στην Κέρκυρα ως φυσικοθεραπεύτρια από το 1983. Στα ΚΑΠΗ Δήμου Κερκυραίων από το 19978 έως το 2000, στη συνέχεια σε δικό της εργαστήριο φυσικοθεραπείας στη Ρόδα. Παράλληλα ασχολείται συστηματικά με τον τουρισμό, λαβαίνοντας μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα που αφορούν σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Έχει αναλάβει την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Αχαράβη και στον πρώην Δήμο Κερκυραίων.
Είναι μέλος του Δ.Σ. του Τοπικού Παραρτήματος Κέρκυρας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.
Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Ραιδεστινός Γεώργιος του Σάββα

Γεννήθηκε το 1960, είναι παντρεμένος με την Ελένη Απέργη και έχει δύο παιδιά.
Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) στο Πανεπιστήμιο Concordia στον Καναδά.
Καθηγητής πληροφορικής από το 1989, σήμερα εργάζεται στο 3ο ΓΕΛ Κέρκυρας.
Από το 1975 μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ μέχρι το 1990. Από το 1990 μέλος του ΣΥΝ στον οποίο συμμετέχει ενεργά μέχρι σήμερα. Το διάστημα 1984-1986 ήταν μέλος του ΚΚ Καναδά. Σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.
Μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας από το 1999, πρόεδρος 2005-2007, γραμματέας στη συνέχεια, μέλος του ΔΣ σήμερα.
Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κέρκυρας.

Σαμοΐλης Στέφανος του Κων/νου-Νικολάου

Γεννήθηκε το 1955 στην Λευκίμμη Κέρκυρας. Είναι παντρεμένος, με δύο κόρες οι οποίες φοιτούν στο Πανεπιστήμιο.
Είναι αρχιτέκτων-μηχανικός, απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής Πανεπιστημίου Γένοβας Ιταλίας.
Εργάζεται από το 1983 ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Νησί της Κέρκυρας, έχοντας τεχνικό γραφείο στην Πόλη της Κέρκυρας. Από το 1998 μέχρι σήμερα εργάζεται στην διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου εργαζομένων στην ΜΟΔ ΑΕ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων). Από το 1983 είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας και ενεργός συνδικαλιστής στο χώρο των μηχανικών με την παράταξη «Αριστερή Πρωτοβουλία».
Από το 2011 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κέρκυρας, επικεφαλής της παράταξης "ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα για την Κέρκυρα".
Είναι μέλος της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

Τσούκας Διονύσιος-Φώτιος (Σάκης) του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το 1953 στο Κάιρο της Αιγύπτου. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαριάνθη Βαρβαρούση.
Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 1985 εκπαιδευτικός. 1995-2005 ήταν επιστημονικός υπεύθυνος της «ΤΕΤΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΕ».
Το 1975 εντάχθηκε στον “Ρήγα Φεραίο” νεολαία του ΚΚΕ εσωτ. Διετέλεσε επί 9 χρόνια μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και του γραφείου του Κ.Σ. του «Ρήγα». Από το 2004 και μέχρι σήμερα συμμετέχει ενεργά στην ενωτική προσπάθεια της Αριστεράς, στο ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της ΑΚΟΑ. Είναι μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.
Επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης της ΕΛΜΕ Κέρκυρας, αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ, του ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων, του Νομαρχιακού τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ και το 2008 μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.
Είναι σήμερα γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ. Είναι επίσης από το 2008 μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Στήριξη» και μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Μονάδας Πρόληψης «Νίκος Μώρος»