Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κάνει ψήφους ο Τρεπεκλής...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, σύσκεψη με την Διοίκηση του Συλλόγου Ναυτεργατών Κέρκυρας. Αφορμή της σύσκεψης η προαναγγελθείσα απεργία της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ναυτεργατών, για την Μεγάλη Εβδομάδα.
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Τρεπεκλής δήλωσε:...
«Παρακάλεσα το Σύλλογο Ναυτεργατών, να υπάρξει κατανόηση, ώστε τις μέρες του Πάσχα, το Λιμάνι να παραμείνει ανοιχτό. Κατανοώ τα δίκαια αιτήματα του κλάδου τους, όμως μια απεργία στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας θα πλήξει σοβαρά τη δοκιμαζόμενη οικονομία του νησιού και θα τραυματίσει την εικόνα του. Γνωρίζουμε ότι οι ευθύνες είναι κεντρικές, ο Δήμος Κέρκυρας θα σταθεί αλληλέγγυος στο δίκαιο αγώνα των εργαζόμενων. Ελπίζουμε ότι τελικά αυτή απεργία δεν θα πραγματοποιηθεί».
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πιτικάρης, ευχαρίστησε τον κ Τρεπεκλή για την πρωτοβουλία του και δήλωσε: «Μόνο ο Δήμαρχος Κέρκυρας, από τους παράγοντες του νησιού, έδειξε ενδιαφέρον και κατανόηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας».