Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η ΟΕΒΕΚ καλεί σε συγκεντρώσεις του μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Κέρκυρας

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα από τον Μάιο του 2010 πρώτα από όλους δέχθηκαν τα αλλεπάλληλα χτυπήματα από την δήθεν εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, λόγω την ανικανότητας του πολιτικού συστήματος να λάβει τα πραγματικά αναγκαία μέτρα για την έξοδο της χώρας από την ύφεση.
Επί σχεδόν 2 χρόνια με όποιο μέσο διαθέτουμε επισημαίνουμε και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλες τις κατευθύνσεις...
ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται από τον Μάιο του 2010 μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας, που πρώτη από όλους δέχθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνοντας 200.000 περίπου, στέλνοντας επίσης και 300.000 υπαλλήλους τους στην ανεργία.
Έντρομοι παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες συνεχώς τους εσφαλμένους χειρισμούς της κυβέρνησης που εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι η κοινωνία οδηγείται από την φτώχεια στην εξαθλίωση.
Ο αγώνας για την επιβίωση των επιχειρήσεων, των οικογενειών μας και των εργαζομένων μας πρέπει να είναι μαζικός και καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν τις επόμενες μέρες και ώρες στις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις ενάντια σε αυτά τα μέτρα που μας οδηγούν στην καταστροφή.