Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Διονύσης Μυλωνάς καλεί τους φορείς να υποβάλουν τις προτάσεις για αναπτυξιακά έργα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, οργανώνει για την Παρασκευή 12 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, σύσκεψη με θέμα: Υποβολή προτάσεων για αναπτυξιακά έργα στη Ζάκυνθο.
Ο κ. Μυλωνάς προσκαλεί στη σύσκεψη αυτή το...κ. Χρυσόστομο, το Βουλευτή Ζακύνθου, Δ. Βαρβαρίγο, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Ηλία Μαλλιά, το Δήμαρχο Ζακύνθου, Στ. Μποζίκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ζακύνθου, το Επιμελητήριο, το Τεχνικό Επιμελητήριο, το Σύλλογο Ξενοδόχων και τους Επιστημονικούς Συλλόγους – Σωματεία του νησιού, προκειμένου να συζητήσουν και να διαμορφώσουν από κοινού πρόταση διεκδίκησης έργων σχετικά με την αναπτυξιακή πορεία της Ζακύνθου.
 Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ζακύνθου,


Διον. Μυλωνάς: Υστερεί έργων υποδομής η Ζάκυνθος


«Η παρουσία όλων και η υποβολή προτάσεων κρίνεται επιβεβλημένη καθότι η όποια καθυστέρηση – αδράνεια θα συνεχίσει να έχει αρνητικά αποτελέσματα για την πορεία αυτού του τόπου», δήλωσε ο Διον. Μυλωνάς, προσθέτοντας:
«Η Ζάκυνθος μπορεί και επιβάλλεται να έχει ενιαία, δυνατή και διεκδικητική παρουσία, για λόγους που ίσως τώρα δεν πρέπει να αναλύσουμε να υπολειπόμεθα έργων υποδομής και στόχων αντάξιων με την ιστορία μας αλλά, επιτέλους, ας παραδειγματιστούμε και προβληματιστούμε απ’ ό, τι έγινε ή δεν έγινε και ας καταθέσουμε τις θέσεις μας για μία Ζάκυνθο όπως την οραματιζόμαστε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε μία πραγματικά δύσκολη κοινωνικοοικονομικά εποχή».