Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συλλήψεις για ναρκωτικά- Αποπλάνηση – απόπειρα βιασμού ανήλικης

Στη πόλη της Κέρκυρας, βραδινές ώρες της 16.05.2011, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός και 38χρονος αλλοδαπός αμφότεροι για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα ο 39χρονος, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης....
μεικτού βάρους τεσσάρων (4) γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (0,4γρ.), ενώ ο 38χρονος σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανευρέθησαν τέσσερα (4) χάπια ’’LONARID N.’’ καθώς και δύο (2) γνήσιες σφραγίδες, εκ των οποίων η μία Δημόσιας Υπηρεσίας και η άλλη γιατρού ιδιώτη.
Οι ναρκωτικές ουσίες και οι σφραγίδες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για την υπόθεση του 39χρονου και από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για την υπόθεση του 38χρονου.


Αποπλάνηση – απόπειρα βιασμού ανήλικης


Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σχηματίζετε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για συρρέουσα αποπλάνηση και απόπειρα βιασμού σε βάρος 13χρονης.
Μήνυση υποβλήθηκε από τους γονείς, στους οποίους η 13χρονη εξέθεσε τις πράξεις τις οποίες φέρεται ότι είχε υποστεί .
Το ανήλικο θύμα παραπέμφθηκε σε παιδοψυχολόγο, προκειμένου μέσα από συνεδρίες, διαπιστωθεί ο βαθμός της ψυχικής βλάβης που φέρεται ότι έχει υποστεί σύμφωνα με την υποβληθείσα μήνυση.