Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την Πέμπτη 12 Μάιου 2011 και λίγο μετά τις 9 το βράδυ βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίαση της ολομέλειας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου Αρ. 9. Η συνεδρίαση διεκόπη καθώς ομάδα αποτελούμενη από 15 περίπου του Ιονίου Πανεπιστημίου, τραμπούκους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΡΩΓΜΗ), εκ...
των οποίων ορισμένοι φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μας επιτέθηκε από το απέναντι πεζοδρόμιο εκσφενδονίζοντας πέτρες, μπογιές και άλλα αντικείμενα προς τα παράθυρα του κτηρίου τα οποία εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτά. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας Ανδρέα Σπυρόπουλου καθώς και ο βανδαλισμός της εσωτερικής και εξωτερικής όψης του κτηρίου.
Ο Γραμματέας της οργάνωσης μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κέρκυρας καθώς ένα εκ των αντικειμένων που εκσφενδόνισαν οι παραπάνω «αγωνιστές» τον πέτυχε κάτω από το δεξιό του μάτι προκαλώντας του τραυματισμό.
Ως η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές μας, τις δράσεις μας και το έργο μας το οποίο το επιδοκιμάζουν οι φοιτητές κάθε χρόνο στις φοιτητικές εκλογές αναδεικνύοντάς μας σε πρώτη δύναμη στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο για 5 συνεχόμενα χρόνια. Καταδικάζουμε την τραμπούκικη κ δολοφονική αυτή επίθεση εναντίων μας και καλούμε σύσσωμη την φοιτητική κοινότητα να αποδοκιμάσει με τον πιο έντονο τρόπο τις παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΡΩΓΜΗ. Είναι τραγικό το γεγονός ότι η παράταξη της ΕΑΑΚ με συμπαραστάτες τους μέλη της ΡΩΓΜΗΣ κ άλλα περιθωριακά στοιχεία μη έχοντας τίποτε να επιδείξουν ενόψει των φοιτητικών εκλογών της 18ης του Μάη προξενούν τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς με σκοπό τους τον τρόμο και την φίμωση κάθε πολιτικής θέσης και άποψης. Ας αναρωτηθούν και οι ίδιοι αν έχουν έστω και μια μικρή διαφορά με τους γνωστούς- αγνώστους της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων προβοκατόρων των φοιτητικών αγώνων και διεκδικήσεων. Ας αναρωτηθούν αν έχουν έστω και μια απειροελάχιστη διαφορά με τις δυνάμεις καταστολής που πνίγουν στα δακρυγόνα τις διαδηλώσεις και ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου τους διαδηλωτές. Πραγματικά Άξιος ο μισθός τους!
Εμείς, τα μέλη της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Κέρκυρας, δεν υποκύπτουμε σε τέτοιου είδους τραμπουκισμούς και καραγκιοζιλίκια! Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν και σε καμιά α-πολίτικη δύναμη να φιμώσει κανέναν φοιτητή. Όσο και αν τα μέλη της ΕΑΑΚ και της ΡΩΓΜΗΣ επιδιώκουν οι φετινές φοιτητικές εκλογές να διεξαχθούν σε καθεστώς βίας (όπως πριν από κάποια χρόνια «οι μαύροι φασίστες» διεξήγαγαν εκλογές βίας και νοθείας στην Ελλάδα) εμείς θα αντιστεκόμαστε πιστοί στις αξίες της Δημοκρατίας και της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας.
Οι τζάμπα μάγκες και «αγωνιστές» τελειώσανε! Αν έχουν το θάρρος ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους και να μην κρύβονται πίσω από τις κουκούλες όπως έκαναν οι προδότες κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής! Και επειδή ίσως κάποιοι σπεύσουν να σχολιάσουν λέγοντας ότι σε Γερμανική κατοχή ζούμε και σήμερα να τους συγχαρούμε που επέλεξαν τον ρόλο του μασκοφόρου προδότη!