Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Νέα του Ναυσίθοου

Την συμμετοχή τριών αθλητών του συλλόγου στους αγώνες Νήσων της Μεσογείου COJI-2011 οι οποίοι εκπροσωπούν τον Δήμο Κέρκυρας στο Παλέρμο της Σικελίας από 23 έως 28 Μαΐου χαιρετίζει το Δ.Σ. του ΝΑΟ ΝΑΣΙΘΟΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Μετά από δύο αγωνιστικές στο άθλημα της κολύμβησης οι Ριγανάς Σπύρος, Κουσουνής Άγγελος και...
Καββαδίας Κωνσταντίνος σύμφωνα με το πρόγραμμα του προπονητή τους Τόμπρου Κώστα συμμετείχαν σε έντεκα συνολικά αγωνίσματα με τον πρώτο να αναβαίνει στο βάθρο στο αγώνισμα 50 μέτρα πρόσθιο παίρνοντας την Τρίτη θέση και κάνοντας ατομικό ρεκόρ με χρόνο 32.54. Τις πολύ καλές μέχρι σήμερα επιδόσεις του επανέλαβε ο Κουσουνής Άγγελος ο οποίος βρέθηκε σε αρκετά αγωνίσματα εντός οκτάδας και στις πρώτες θέσεις της ηλικίας του. Ο Καββαδίας Κωνσταντίνος μακριά από τον καλό του εαυτό αρκέστηκε σε μέτριες μέχρι σήμερα εμφανίσεις. Οι αθλητές μετά από μια μέρα ξεκούρασης, το Σάββατο 28 Μαΐου θα συμμετέχουν σε πέντε ακόμα αγωνίσματα με σκοπό να καταφέρουν ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών για την Κερκυραϊκή εκπροσώπηση.


Τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές όλων των αθλημάτων της Κερκυραϊκής αποστολής, (Στίβος – Τένις – Κολύμβησης) καλές αθλητικές επιδόσεις και καλή επιστροφή στο νησί μας.