Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δημιουργείται πολιτικό πρόβλημα λέει ο Ν. Δένδιας


Συνάντηση με την επικεφαλής (Head of Unit) του Τμήματος Ελλάδας – Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Sabine Bourdi και την Υποδιευθύντρια του Τμήματος, κα Παλαιολόγου, πραγματοποίησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου....
 ύδρευσης Κερκύρας-Παξών. Στη συνάντηση παρευρέθη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Παπανικολάου με συνεργάτες του.
Κατά τη συνάντηση η κα Bourdi ενημέρωσε τους κ.κ. Δένδια και Παπανικολάου ότι από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης δεν έχει υποβληθεί επίσημο αίτημα (formal application) που να αφορά το συγκεκριμένο έργο. Επ’ αυτού ο κ. Δένδιας θα λάβει στο αμέσως προσεχές διάστημα και επίσημο έγγραφο του Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Ahner. Η απάντηση αυτή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα απίστευτα ψεύδη με τα οποία τροφοδοτεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την κοινωνία της Κέρκυρας, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής βουλευτού, η οποία ανακοίνωσε την έλευση του κ. Χρυσοχοΐδη στην Κέρκυρα προκειμένου να ανακοινώσει τη δημοπράτηση ενός έργου για το οποίο δεν έχει υποβληθεί φάκελος στο αρμόδιο Τμήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Καθίσταται σαφές ότι δημιουργείται πλέον μείζον πολιτικό ζήτημα.