Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ ανταπαντά στον Κ. Γεωργαλίδη

Η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ υπεύθυνα έχει σταθεί μέχρι σήμερα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα συμφέροντα της Κερκυραϊκής κοινωνίας.
Ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, χωρίς να παραγνωρίζει και τις σύγχρονες αναπτυξιακές ανάγκες, τοποθετήθηκε εξ αρχής.....
πάνω στο θέμα της μετεγκατάστασης της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας από τη θέση Μπούκαρη στη θέση Περιστέρα (Καπαρέλι) στην περιοχή της Κασσιόπης.
Οι θέσεις που εξέφρασε διαχρονικά για το θέμα η Ν.Ε. προέκυψαν μετά από επανειλημμένες συνεδριάσεις όπου ακούστηκαν και οι απόψεις της Δημ. Οργάνωσης Κασσιόπης και μετά από παρουσίαση όλων των σχετικών εγγράφων και δεδομένων, και ήταν ομόφωνες.


Η Ν.Ε. Κέρκυρας ήταν και παραμένει αντίθετη στην επιχειρούμενη μετεγκατάσταση της μονάδας από τη Μπούκαρη στο Καπαρέλι, όπως προέβλεπε η πρόσφατη απόφαση για παράταση του χρόνου μετεγκατάστασης από 3 στα 4 χρόνια.
Για το λόγο αυτό εξέφρασε και την ικανοποίησή της για την αποκατάσταση της τάξης μετά την τελευταία απόφαση του Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αποστολόπουλου.