Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Η PHILOXENIA και η Κερκυραϊκή Ενωση Θεσσαλονίκης "Ο Αγιος Σπυρίδων"

«Μια χεριά σου πράσινο, μου ΄στειλες αγάπη μου, να ανθίζεις Κέρκυρα και σε άλλη γη…».
Μια χεριά πράσινο, το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην 26η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” και σε συνδυασμό με τα συγκροτήματα, μουσικό, χορευτικό και χορωδία, της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων», καταφέραμε και
άνθισε η Κέρκυρα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το περίπτερο 10 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης,......
γέμισε μελωδίες και χρώμα και όλα τα συγκροτήματα του Συλλόγου μας χόρεψαν, τραγούδησαν και μοίρασαν χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.
Μουσικοί, χορωδία και χορευτικό στήριξαν για άλλη μια χρονιά με την παρουσία τους τη συμμετοχή των Επτανήσων, και ειδικότερα της Κέρκυρας και των Παξών, στην έκθεση αυτή που είναι τόσο σημαντική για τον τουρισμό της χώρας μας.
Στο χώρο του περιπτέρου βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, ο Δήμαρχος Παξών Σπύρος Μπόγδανος καθώς και άλλοι επίσημοι.
Η Κερκυραϊκή Ένωση Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων» στηρίζει και προωθεί με όσα μέσα κατέχει τη διάδοση του πολιτισμού της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων και βρίσκεται πάντοτε πίσω από τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα που ενώνουν την Κέρκυρα με τη Θεσσαλονίκη.