Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ευχές για το νέο έτος από τη ΝΟΔΕ της ΝΔ

Ο Πρόεδρος Κώστας Σπίνουλας και τα μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» Κέρκυρας ευχόμαστε σε όλες τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους να έχουν μια ευτυχισμένη νέα χρονιά με υγεία αισιοδοξία και κυρίως κουράγιο και υπομονή .
Η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας ομολογουμένως ήταν μια...
από τις πιο δύσκολες στην νεότερη ιστορία της χώρας μας, από κάθε άποψη.
Πολλά ήταν τα προβλήματα που βάρυναν το κλίμα σε κάθε ελληνική οικογένεια, ενώ απαξιώθηκε η πολιτική, τα πρόσωπα, οι ίδιοι θεσμοί καθώς και το κύρος της χώρας μας διεθνώς.
Όμως η νέα χρονιά που αρχίζει από αύριο θα πρέπει να μας γεμίσει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για το οποίο όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε και είναι βέβαιο ότι, όσο περνάει από το χέρι μας, εμείς θα συμβάλουμε σε αυτό .
Όσον αφορά την Κέρκυρα αλλά και την Περιφέρεια μας, η νέα αυτή χρονιά μας βρίσκει με νέες διοικήσεις και νωπές εντολές από τους πολίτες, γεγονός που θέλουμε να μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.
Ευχόμαστε άλλη μία φορά η νέα χρονιά να είναι παραγωγική και δημιουργική για όλους τους Έλληνες, με σκοπό με επιμονή και εργατικότητα να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την χώρα μας αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα μας την Κέρκυρα καθώς και την Περιφέρεια μας.




-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε.




ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ