Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συνελήφθησαν νυκτερινές ώρες της 5/11/10, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 34χρονος ημεδαπός για μαστροπεία, και δύο γυναίκες μία 61χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για μαστροπεία και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μία 49χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας για εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Ειδικότερα, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας....
παρουσιάστηκε σαν πελάτης στην 61χρονη, η οποία είναι ιδιοκτήτρια από κοινού με 63χρονο ημεδαπό, και υπεύθυνη στο κατάστημα-Μπαρ στο οποίο εργαζόταν ως σερβιτόρα η 49χρονη, και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, της κατέβαλε το χρηματικό ποσό των εκατό τριάντα πέντε (135) ευρώ, για να έρθει σε ερωτική επαφή με την 49χρονη.
Αμέσως μετά ο 34χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο την 49χρονη και τον αστυνομικό «πελάτη» από το Μπαρ σε οικία περιφερειακά της πόλεως, την οποία νοίκιαζε στο όνομα του, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.
Στην οικία συνελήφθησαν ο 34χρονος και η 49χρονη από αστυνομικούς που ακολουθούσαν το αυτοκίνητο, ενώ άλλοι αστυνομικοί συνέλαβαν την 61χρονη στο Μπαρ.
Επίσης μετά από έρευνα που έγινε παρουσία δικαστικού λειτουργού διαπιστώθηκε ότι εντός του καταστήματος λειτουργούσε μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αποτελούμενο από μία κάμερα καταγραφής και ένα μόνιτορ παρακολούθησης του εμπρός εξωτερικού χώρου του καταστήματος, ακόμα στην 61χρονη βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό τετρακοσίων τριάντα πέντε (435) ευρώ, μαζί και τα προσημειωμένα, και βιβλιάρια καταθέσεων διαφόρων τραπεζών στο όνομα το δικό της και του 63χρονου.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 34χρονος και η 61χρονη προήγαγαν στην πορνεία, ασκώντας ψυχολογική βία, την 49χρονη τις δύο τελευταίες εβδομάδες, παρακρατώντας μέρος των χρημάτων που δίδονταν από τους πελάτες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κέρκυρας ενώ ο 63χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος-Μπαρ αναζητείται.