Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις για κλοπή και στέρηση ταξιδιωτικών εγγράφων- Τρεις ίδιες υποθέσεις

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 28-11-2010, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α./ Α.Δ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, δύο αλλοδαποί 20 και 25 ετών για κλοπές και στέρηση εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προέβησαν σε προληπτικό έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των αλλοδαπών, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι
στερούνταν εγγράφων παραμονής, με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για περαιτέρω έλεγχο στοιχείων.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί είναι οι δράστες κλοπών που έγιναν πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, σε δύο ΙΧΕ ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών ηλικίας 48 και 24 ετών αντίστοιχα, που ήταν σταθμευμένα σε δρόμο της πόλεως της Κέρκυρας.
Οι δύο ημεδαποί είχαν καταγγείλει της κλοπές στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας.
Οι δράστες με τη σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλη/κών Κέρκυρας.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 29-11-2010, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Α.Τ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ, δύο αλλοδαποί 20 και 28 ετών για κλοπές και στέρηση εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προέβησαν σε προληπτικό έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των αλλοδαπών, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος στερούνταν εγγράφων παραμονής, με αποτέλεσμα την προσαγωγή τους στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για περαιτέρω έλεγχο στοιχείων.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί είναι οι δράστες κλοπής που έγινε πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, σε ΙΧΕ ιδιοκτησίας ημεδαπής ηλικίας 28 ετών, που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο της πόλεως της Κέρκυρας.
Η ημεδαπή είχε καταγγείλει την κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας νωρίτερα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Οι δράστες με τη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλη/κών Κέρκυρας.




ΤΡΙΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ
Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 29-11-2010, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., 28χρονος αλλοδαπός για κλοπή και στέρηση εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προέβησαν σε προληπτικό έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του αλλοδαπού, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος στερούνταν εγγράφων παραμονής, με αποτέλεσμα την προσαγωγή του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για περαιτέρω έλεγχο στοιχείων.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είναι οι δράστης κλοπής ποδηλάτου που έγινε τρεις μήνες πριν και το οποίο ανήκει σε 35χρονο ημεδαπό.
Το ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχο, ο δράστης κρατείται για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, το προανακριτικό υλικό στάλθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλη/κών Κέρκυρας.