Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τι λέει η ΟΝΝΕΔ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σ' αυτές τις Εκλογές έδωσαν το στίγμα τους πολλά Νέα Παιδιά, είτε ως Υποψήφιοι, είτε ως Υποστηρικτές ! Νέα άτομα, Νέοι άνθρωποι που δεν προτίμησαν να μείνουν στον "καναπέ" τους αλλά αγωνίστηκαν ο καθένας από την σκοπιά του για να...
πετύχουν κάτι καλύτερο για αυτό τον τόπο.
Πάρα αυτά, το ποσοστό της αποχής ήταν αρκετά υψηλό, κάτι που δηλώνει την απαξίωση των πολιτών προς την πολιτική και τους θεσμούς της. Το μήνυμα αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υποψιν, οι πολιτικοί μας άρχοντες. Η ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας, με τις προτάσεις, τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις της, προσπαθεί να δώσει και πάλι ελπίδα και προοπτική σε όλους τους Νέους, που σήμερα αμφισβητούν την πολιτική.
Άμεσος στόχος μας είναι η κινητοποίηση των Νέων Κερκυραίων και η ενασχόληση τους με τα κοινά . Πιστεύουμε, ότι αν οι πολιτικοί άρχοντες, λαμβάνοντας το μήνυμα αυτό, δώσουν πλέον ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την νεολαία και παράλληλα, αφήσουν τους Νέους να εκφράσουν τις ιδέες τους, ν ανταλλάξουν τις σκέψεις τους, η αποχή θα είναι ολοένα και μικρότερη! Ας μην το ξεχνάμε, Το μέλλον του κάθε τόπου είναι η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.
Θέλουμε να συγχαρούμε από καρδιάς τον Νέο Αιρετό Περιφερειάρχη Σπύρο Σπύρου και τον Δήμαρχο Κερκύρας Γιάννη Τρεπεκλη για τη νίκη τους, και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν σε δύσκολες εποχές. Στην ιστορική αυτή νίκη για τα Ιόνια Νησιά και την Κέρκυρα, η ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής τους με όλες της, τις δυνάμεις.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εκατοντάδες των μελών και των φίλων μας, που τόσο πετυχημένα έδωσαν τη μάχη για την νίκη των εκλογών αυτών.




Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας


Καλόγερος Νικόλαος