Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αρχίζει από σήμερα Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Από Δευτέρα 22 έως Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010, από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Αστυνομικής Δ/νσης, διοργανώνεται Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.
Θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, προς ανάδειξη των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων στην Κέρκυρα και ενημέρωση των οδηγών, για τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για την αποφυγή ατυχημάτων.
Ειδικότερα :....
Τις ημέρες από Δευτέρα 22 έως Παρασκευή 27-11-2010 στην τοποθεσία Μπόμπα της πόλης (Σανρόκο) και κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00 θα διανέμονται φυλλάδια ενημερωτικού περιεχομένου, σχετικά με την οδική ασφάλεια και παράλληλα θα παρέχονται πληροφορίες από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, στους πολίτες.
Από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς, όλη την εβδομάδα, από 22 έως 26-11-2010, σε καθημερινή βάση, θα γίνουν επισκέψεις σε Δημοτικά Σχολεία, για ενημέρωση των μαθητών, σχετικά με την οδική ασφάλεια.
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στην συνεδριακή αίθουσα του Ιονικού Πολιτιστικού κέντρου στο Φαληράκι, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα, με θέμα «Οδική Ασφάλεια στη Κέρκυρα» και παράλληλη έκθεση φωτογραφικού υλικού τροχαίων ατυχημάτων, που έχουν συμβεί στο οδικό δίκτυο της Κέρκυρας.-