Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Κέρκυρας της ΝΔ

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δείχνουν να έχουν φέρει θετικά μηνύματα για την «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε ολόκληρη τη χώρα.
Για τη «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» αποτέλεσε ήδη σημαντική επιτυχία η καθιέρωση της πολιτικής ατζέντας των αυτοδιοικητικών αυτών εκλογών.
Καταφέραμε να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να....
περιορίσει τη συζήτηση σε άλλη «ανώδυνη» γι’ αυτήν θεματολογία.
Ο δημόσιος διάλογος εξέθεσε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον ένα χρόνο εξουσίας της. Της κυβέρνησης που ψηφίσθηκε πριν από ένα χρόνο με εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα και με υποσχέσεις για παροχές και «λεφτά», τα οποία τελικά πουθενά δεν υπήρχαν…
Επιτυχία για τη Νέα Δημοκρατία συνιστά και μόνο η δημιουργία προϋποθέσεων για τη συγκρότηση μιας μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας που θα επιδιώξει διαφορετική πολιτική προοπτική για τη χώρα, πράγμα που έχει αρχίσει ήδη να διαφαίνεται.
Ο πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας, συνίσταται στην εμπεριστατωμένη κριτική στην πολιτική του Μνημονίου και στις προτάσεις της για άλλο μείγμα οικονομικής πολιτικής.
Όλα τα παραπάνω συνέβησαν παρά το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, μόλις πριν από ένα χρόνο, βγήκε βαριά τραυματισμένη από τις εθνικές εκλογές του 2009.
Τα εκβιαστικά μηνύματα και τα ψευτοδιλήμματα, δεν βρίσκουν έδαφος πλέον στον λαό, ο οποίος έχει αδιαμφισβήτητη κρίση και πείρα.
Η Νέα Δημοκρατία στήριξε και στηρίζει σε Δήμο και Περιφέρεια δύο υποψηφιότητες και δύο ψηφοδέλτια, τα οποία συνθέτουν ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις.
Είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές μας αυτές.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας μαζί μας, γιατί πιστεύουμε στην οικοδόμηση μίας νέας Κέρκυρας και μίας νέας Επτανήσου.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ