Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία»- Στους Παξούς, χθες, στη Λευκάδα σήμερα

Περιοδεία στους Παξούς έκανε χθες ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρήστο Σκούρτη και μέλη του συνδυασμού.
Στη διάρκεια της περιοδείας τους σε όλους τους κεντρικούς οικισμούς του νησιού μίλησαν με τους κατοίκους και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ σε συνάντηση με το δήμαρχο αλλά και τους υποψηφίους δημάρχους ενημερώθηκαν για τα.....
τρέχοντα ζητήματα των Παξών.

Το πρόγραμμα της Λευκάδας – Κεντρική προεκλογική ομιλία


Για τη Λευκάδα αναχώρησε σήμερα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ιόνιος Πολιτεία», Σπύρος Σπύρου, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.
Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιλαμβάνει:
- Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης, κ.κ. Θεόφιλο.
- Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πεφανερωμένης.
- Επίσκεψη στο Γηροκομείο.
- Επίσκεψη στο Studio Λευκάτας.


Αύριο, ημέρα της εθνικής εορτής, ο κ. Σπύρου θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Λευκάδας και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση για να καταλήξει σε περιοδεία στην κεντρική αγορά της πόλης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα περιοδεύσει σε χωριά των δήμων Ελλομένου και Απολλωνίων, με σταθμούς το Νυδρί και τη Βασιλική.


Το πρόγραμμα της Παρασκευής 29/10 θα ξεκινήσει με επίσκεψη στη Νομαρχία και Δημαρχείο στην πόλη της Λευκάδας, καθώς και στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και το ΤΑΟΛ, για να καταλήξει σε περιοδεία στα καταστήματα της κεντρικής αγοράς.


Ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπύρος Σπύρου, θα μιλήσει στις 19.00 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου «Ιόνιαν Σταρ».


Τέλος, το Σάββατο το πρωί, θα μεταβεί στα μικρά νησιά της Λευκάδας, το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφτεί τους δήμους Σφακιωτών (Λαζαράτα) και Καρυάς.


Στις περιοδείες του στη Λευκάδα και τα μικρά νησιά, τον κ. Σπύρου θα συνοδεύσουν, ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Θ. Βερύκιος και τα μέλη του συνδυασμού: Ζαβιτσάνου Βάσω, Καββαδά Μαρία, Κούρτης Διονύσιος, Λάζαρης Γεώργιος, Μαλακάσης Ιωάννης και Σκληρός Δημοσθένης.