Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Δραστηριότητες και συναντήσεις του Ηλία Μπεριάτου στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Ηλία Μπεριάτου, του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κερκύρας Γιώρου Καρύδη, συνοδευομένων από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γ. Σκλαβούνο στους ακόλουθους φορείς:
α) τους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο...
της ομοσπονδίας ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, κ. Μπρεντάνο, τον πρόεδρο τουριστικών πρακτόρων, κ. Χαρίτο τον εκπρόσωπο του Σ.Ε.Τ.Ε κ. Δούκα και τον πρόεδρο του συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων κ. Γεωργακόπουλο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με την κρίση που μαστίζει τον κλάδο του τουρισμού αλλά και συμφωνία για τα αναγκαία μέσα εξόδου από την κρίση καθώς και τους στρατηγικούς στόχους για την ανάκαμψη, τον ποιοτικό εκσυγχρονισμό και την προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς.
β) με τον πρόεδρο κ. Μάμαλο, τον αντιπρόεδρο κ. Κοντό και τα μέλη του Δ.Σ. της ένωσης χορωδιών Κερκύρας. Κατά τη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της συνοχής της περιφέρειας μέσω της συνεργασίας των πολιτιστικών φορέων. Μία από τις προτάσεις της Ένωσης που υιοθετήθηκε από τον επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Ηλία Μπεριάτο, είναι η διοργάνωση επτανησιακών Φεστιβάλ παιδικών χορωδιών.
γ) με τη διοίκηση του εμπορικού επιμελητηρίου Κερκύρας, τον πρόεδρο κ. Χονδρογιάννη, τον Α’ αντιπρόεδρο κ. Κασταμονίτη και τον Β’ αντιπρόεδρο κ. Κοντό, με τους οποίους εκτός των άλλων υπήρξε ταύτιση απόψεων στην ανάγκη χωροταξικού σχεδιασμού για την Κέρκυρα με στόχο την δημιουργία βιοτεχνικού πάρκου στο νησί.