Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Περιοδεία του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ», Γιώργος Καρύδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στο πλαίσιο των επισκέψεων τους σε φορείς και οργανισμούς της πόλης της Κέρκυρας επισκέφθηκαν την Τρίτη 19/10/2010 τις υπηρεσίες του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τον ΟΤΕ, τα ΕΛ.ΤΑ. και το Σύλλογο Πολυτέκνων Κέρκυρας.


Την Τετάρτη 20/10/2010 κλιμάκιο του Συνδυασμού επισκέφθηκε....
 το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον ΟΑΕΔ, τον ΟΠΑΔ, το Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας.


Παράλληλα, την ίδια ημέρα, άλλο κλιμάκιο του Συνδυασμού παραβρέθηκε στην Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μητρόπολης για την γιορτή της Αστυνομίας.


Την Πέμπτη 21/10/2010 οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Υποδ/νση Ασφαλείας Κέρκυρας, στην Β’ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας και στην ΠΙΝ, όπου επισκέφθηκαν τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ, την Διεύθυνση Δασών, την Διαχειριστική Αρχή και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Την ίδια ώρα ενισχυμένο κλιμάκιο του «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας σε συνεργασία με την 5η Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου, όπου ανέπτυξε τις θέσεις του Συνδυασμού για τα προβλήματα που απασχολούν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους.


Καθ’ όλες τις παραπάνω επισκέψεις, οι υποψήφιοι του συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τους υπευθύνους των υπηρεσιών για τη λειτουργία τους, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Επιπλέον, κατατοπιστική αλλά και εποικοδομητική ήταν και η συζήτηση που είχαν με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ, κ. Κώστα Γεωργαλίδη, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την Κέρκυρα, αλλά και τα άλλα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.


Επιπλέον, τις ημέρες αυτές ο υπ. Αντιπεριφερειάρχης του Συνδυασμού μαζί με υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέπτονταν καθημερινά χωριά σε Δήμους και Κοινότητες της υπαίθρου, μεταξύ των οποίων στο Δήμο Αχιλλείων, το Δήμο Παλαιοκαστριτών, το Δήμο Μελιτειέων και το Δήμο Εσπερίων.


Κατά τις επισκέψεις τους στα χωριά των Δήμων της Κέρκυρας, τον κ. Καρύδη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, καλωσόρισαν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι, στελέχη διαφόρων τοπικών φορέων αλλά και πολίτες.


Τα μέλη του Συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους των περιοχών αυτών και να συζητήσουν μαζί τους τρόπους και πρακτικές για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση τους.


Οι συναντήσεις και οι διάλογοι τόσο με τους υπευθύνους των φορέων και των υπηρεσιών κατά τις πρωινές επισκέψεις του Συνδυασμού στην πόλη της Κέρκυρας, όσο και με τους τοπικούς παράγοντες και τους πολίτες κατά τις απογευματινές επισκέψεις στην ύπαιθρο, πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα, στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για την καλύτερη, αποτελεσματικότερη και ταχύτερη ανάπτυξη του τόπου.