Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η δραστηριότητα του Ηλ. Μπεριάτου στην Κέρκυρα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κος Ηλίας Μπεριάτος, παράλληλα με τις επισκέψεις εργασίας στους φορείς της Κέρκυρας συνεχίζει τις επισκέψεις και στους Δήμους και τις κοινότητες του νησιού.
Την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010 επισκέφθηκε τα χωριά Πεντάτι και Άγιος Ματθαίος, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους της περιοχής τα τοπικά ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς επίσης και την....
 στρατηγική του συνδυασμού «Ιόνιο Αρχιπέλαγος» αναφορικά με την Αγροτική Ανάπτυξη, την Τουριστική Ανάπτυξη, την εναρμόνισή τους σε Πανιόνιο αλλά και Κερκυραϊκό επίπεδο, καθώς και την σημασία της ανάπτυξης της Ακτής από Παλαιοκαστρίτσα μέχρι Αρκουδίλα.
Στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Αγίου Ματθαίου, τον κ. Μπεριάτο καλωσόρισαν ο Γραμματέας της Οργάνωσης, ιστορικά και νέα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι δύο τοπικοί υποψήφιοι του συνδυασμού «Ιόνιο Αρχιπέλαγος», Πηνελόπη-Διαμαντίνα Μπόγδου και Γιώργος Πέρος.
Στη συνέχεια, ο κ. Μπεριάτος μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, κο Γιώργο Καρύδη, τον κο Λευτέρη Πλασκοβίτη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Κέρκυρας Ευδοκία Κατέχη, Παναγιώτη Μαυρωνά, Γιώργο Γαρδικιώτη, Γιώργο Πέρο, Σάββα Κουλούρη, Γερακίνα Γουναροπούλου και Γιώργο Σκλαβούνο συζήτησαν με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής τους.
Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε περιοχές και χωριά στο Βόρειο Συγκρότημα της Κέρκυρας (δήμος Θιναλίων): Ρόδα, Αχαράβη, Περίθεια, Επίσκεψη και Νυμφές.
Τα θέματα που κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους κατοίκους των περιοχών αυτών και στα οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση ήταν η κατάσταση του οδικού δικτύου στο Βόρειο συγκρότημα, το αποχετευτικό του δήμου Θιναλίων και η χρηματοδότηση του, καθώς και τα θέματα του Αγροτουρισμού και της ανάπτυξης του Παντοκράτορα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόσο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων όσο και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι εξέθεσαν τις απόψεις τους και πρότειναν λύσεις για την μελλοντική χρηματοδότηση των έργων.