Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Στο Νομάρχη η Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο

Την επίσκεψη της Διευθύντριας του ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας Σοφίας Παναγιωτάκη δέχθηκε σήμερα ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, παρουσία του Αντινομάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Χρήστου Σκούρτη.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με την βρετανική τουριστική αγορά αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει το εκεί γραφείο του ΕΟΤ και τη.....
 συνεργασία που εδώ και χρόνια η Νομαρχία έχει μαζί του.
Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αυτόνομη παρουσία της Κέρκυρας στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market, που συμπίπτει χρονικά με την διεξαγωγή των εκλογών στην αυτοδιοίκηση.
Η κ. Παναγιωτάκη διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του γραφείου του ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προετοιμαστεί και λειτουργήσει κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο το περίπτερο της Κέρκυρας στο Λονδίνο.
Ο Νομάρχης ευχαρίστησε την κ. Παναγιωτάκη τόσο για την επίσκεψή της στη Νομαρχία όσο και για το γεγονός ότι επέλεξε την Κέρκυρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Από την πλευρά της η Διευθύντρια του ΕΟΤ κ. Παναγιωτάκη ευχαρίστησε το Νομάρχη για την εποικοδομητική όπως χαρακτήρισε συνάντηση και συνεργασία την οποία είχαν, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις τις οποίες έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα το γραφείο του ΕΟΤ προκειμένου να προβάλει δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του τόπου μας στη Μεγάλη Βρετανία. Η κ. Παναγιωτάκη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δράση «Ελληνική Παραλία» η οποία έλαβε χώρα στον Τάμεση όπου συμμετείχε η Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κ. Παναγιωτάκη οι δράσεις αυτές βοήθησαν στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία ενώ επεσήμανε ότι οι προσπάθειες αυτές θα εντατικοποιηθούν ώστε η αυξητική τάση που καταγράφηκε στην Κέρκυρα τις προηγούμενες εβδομάδες να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.