Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η ΓΣΕΒΕΕ για το Ασφαλιστικό

Το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ που συνεδρίασε στις 23 Ιουνίου 2010, αντιδρώντας στις νέες δυσμενέστερες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό, αποφάσισε να καλέσει τις Ομοσπονδίες της ΓΣΕΒΕΕ να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με την ΓΣΕΕ στις 29 Ιουνίου 2010.
Οι τοπικές Ομοσπονδίες μπορούν να επιλέξουν και κατά περιοχή τον τρόπο κινητοποιήσεων που θεωρούν πιο αποτελεσματικό.
Η επιχειρηματική πρωτοβουλία, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι μια...
συμμετοχική διαδικασία εργοδοτών και εργαζομένων που δεν πρέπει να ναρκοθετείται με την διαμόρφωση ενός αβέβαιου και ιδιαίτερα επικίνδυνου ανασφαλούς περιβάλλοντος που προδιαγράφεται με το υπό διαμόρφωση Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο για εργοδότες και εργαζομένους.
Η αναπτυξιακή διάσταση του Ασφαλιστικού δυστυχώς δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν από την Κυβέρνηση. Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις και στο οικονομικό αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε, για να σταματήσει ο οικονομικός και κοινωνικός κατήφορος.
Μαζικά και δυναμικά πρέπει να περάσουμε στην κοινωνία και στην Κυβέρνηση το μήνυμα ώστε να σταματήσει η κατεδάφιση του Κοινωνικού Κράτους Πρόνοιας και του Ασφαλιστικού. Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου. Θα συνεχισθεί μέχρι την ανατροπή των μέτρων.