Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή και πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο

Συνελήφθη βραδινές ώρες την 4.6.2010 στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 50χρονος ημεδαπός κάτοικος Κέρκυρας για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έγινε στον 50χρονο από τους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,9 γραμμαρίων. Κατόπιν παρέδωσε στους αστυνομικούς ποσότητα...
400 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης που όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε προμηθευτεί από δύο αλλοδαπούς 23 και 20 ετών, πριν από μία εβδομάδα.
Οι αλλοδαποί ανευρέθησαν και ακολούθησε έρευνα στις οικίες τους παρουσία εισαγγελέα, χωρίς να βρεθεί τίποτα.
Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.
Επίσης:
Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες την 5.6.2010,από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α., στην Κέρκυρα 47χρονος αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που έγινε στον 47χρονο από τους αστυνομικούς βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίων και 17 δισκία κωδεϊνης .
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.


Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη νυκτερινές ώρες την 3.6.2010, στην Κέρκυρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων 34χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής.
Ειδικότερα ο 34χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει σιδερένιο πορτόνι αποθήκης καταστήματος (SUPER MARKET), χρησιμοποιώντας ως λοστό μια σιδερόβεργα μήκους 1,2 μέτρων , έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί μετά από αναζητήσεις.
Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της κ. Εισαγγελέως Πλη/κων Κέρκυρας.


Σύλληψη για πλαστό διαβατήριο
Συνελήφθη βραδινές την 6.6.2010, στον Αερολιμένα Κέρκυρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, 24χρονος αλλοδαπός για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου.
Συγκεκριμένα ο συλληφθής αλλοδαπός εμφανίστηκε στον έλεγχο διαβατηρίων, στο σημείο αναχωρήσεων του εξωτερικού, με σκοπό να εξέλθει από την χώρα μας και να εισέλθει σε άλλη χώρα της Ε.Ε., επιδεικνύοντας σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαβατήριο κράτους μέλους της Ε.Ε. το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστό.
Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κέρκυρας.