Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο Νέων

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του νόμου 3443/06 σας καλούμε στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Κερκυραίων στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ την 28η Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00 μ.μ. Για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:.............

1.Ανακοινώσεις.
2.Επίκαιρες ερωτήσεις από τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.
3.Αίτημα πίστωσης χρηματοδότησης 400 € ( Ηχοτεχνικού Υλικού ) για την συνδιοργάνωση με τους μαθητές των λυκείων της πόλης μας για την γιορτή της 17 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο. ( Εισηγητές Πρόεδροι Λυκείων. )
4.Ανάπτυξη θέματος για την δημιουργία Ημερίδας με σκοπό την δημιουργία «ΤΕΔΚ ΝΕΩΝ». Εισηγητής Καλόγερος Νικόλαος.
5.Πρόσκληση για την υποβολή πρότασης από την ΚΕΔΗΚ του Δήμου Κερκυραίων για συμμέτοχη μας στο Κερκυραϊκό Καρναβάλι.
6.Συμμετοχή του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Κερκυραίων στην γιορτή της Παγκόσμιας Μέρας Εθελοντισμού και στην ενημέρωση για την εθελοντική Αιμοδοσία με τους μαθητές της Πόλη μας. Εισηγητής: Καλόγερος Νικόλαος.
7.Συζήτηση για την ανάδειξη της προαιρετικής διδασκαλίας του βιβλίου Τοπικής Ιστορίας στα σχολεία της Κέρκυρας: Εισηγητής Καλόγερος Νικόλαος.
8.Συζήτηση /Απόφαση συνεργασίας με τους Νέους Φεντεραλιστές Ελλάδος για την συν διοργάνωση συνέδριου με θέμα « την Ανεργία των Νέων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη » ύστερα από αίτημα τους. Εισηγητής: Καλόγερος Νικόλαος / Προκόπης Μέριανος (μέλος jef Greece )
9.Ενημέρωση του ΤΟΣΥΝ για νεολαιίστικες διοργανώσεις σχετικά με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση. "Ανάπτυξη θέματος για νεολαιίστικες διοργανώσεις σχετικά με την πανεπιστημιακή εκπαίδευση" Εισηγητής: Σπύρος -Μάριος Παγκράτης.
10.Συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή του ΤΟΣΥΝ στην ερευνητική διαδικασία γύρω από το θεσμό των ΤΟΣΥΝ" Εισηγητής: Σπύρος -Μάριος Παγκράτης.
11.Αίτημα χρηματοδότησης για την πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα το «Skateboard σήμερα» Εισηγητής Καλόγερος Νικόλαος.
12.Αίτημα από τον Νέο συγγραφέα Δημήτρη Λάμπο για την συνεργασία παρουσίασης Βιβλιου.
13.Ανάπτυξη σχεδίου/πλάνου για την φιλοξενία αγώνων Go Kart στην Πόλη μας. Εισηγητής Καλόγερος Νικόλαος.
14.Στόλισμα και στήσιμο μεγάλης Χριστουγεννιάτικης Φάτνης στα Γραφεία μας με happening για τα παιδία.