Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ευχές στην υπουργό Παιδείας αλλά τα κενά και οι ελλείψεις βιβλίων υπάρχουν ακόμα

Οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ευχόμαστε στην συντοπίτισσα υπουργό παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου καλή επιτυχία στο έργο της και ζητάμε να επισπεύσει τις διαδικασίες ολοκλήρωσης και διεκπεραίωσης του διαγωνισμού των καθηγητών τεχνικών ειδικοτήτων αφού η μη ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας έχει ως αποτέλεσμα τη μη σύνταξη των πινάκων από τους οποίους θα γίνουν οι προσλήψεις εκπαιδευτικών για την κάλυψη λειτουργικών κενών.
Ήδη βρισκόμαστε στον 2ο μήνα λειτουργίας των σχολείων για το σχολικό έτος 2009-2010 και στην ΕΠΑ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ υπάρχουν πολλά κενά καθηγητών στις ειδικότητες φυσικοθεραπείας και αισθητικής με αποτέλεσμα αυτές οι ειδικότητες να μην μπορούν να λειτουργήσουν. Επίσης δημιουργούν δυσλειτουργία στην ειδικότητα της κομμωτικής αφού καλύπτουν μεγάλο μέρος του ωρολογίου προγράμματος.
Έχουν χαθεί πολλές διδακτικές ώρες, οι οποίες αποβαίνουν εις βάρος της γνώσης μας. Επιλέξαμε συνειδητά να φοιτήσουμε στην ΕΠΑ.Σ. και δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας «παιδιά ενός κατώτερου θεού» γι’ αυτό και διεκδικούμε το δίκαιό μας.
Ζ Η Τ Α Μ Ε :
Α. Την άμεση πρόσληψη των καθηγητών που λείπουν.
Β. Την άμεση αποστολή των διδακτικών βιβλίων που υπολείπονται.
Επιλέγουμε σε πρώτη φάση τη γνωστοποίηση των προβλημάτων μας ευελπιστώντας ότι θα επιλυθούν.
Κ α λ ή ε π ι τ υ χ ί α κα υπουργέ και πιστεύουμε ότι θα επιληφθείτε των προβλημάτων μας.
Για τη μαθητική κοινότητα της ΕΠΑ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ο πρόεδρος Ο αντιπρόεδρος Ο γραμματέας
Ελισαίου Κων/νος Καλδεριμτζή Αναστασία Θεοδωρίδης Δημοσθένης