Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Bubbles and Boogie by the Beach Παρουσίαση Κερκυραϊκών Επιχειρήσεων & Champagne Dance Party


Το Περιοδικό της Easyjet –με 4,6 εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως- παρουσιάζει το Corfu Club στην έκδοση Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι πολύς κόσμος θα επισκεφθεί τη διεύθυνση http://www.thecorfuclub.com/ και θα μάθει για την εκδήλωση ‘Bubbles and Boogie by the Beach’ καθώς και ότι η επιχειρηματική κοινότητα της Κέρκυρας πρόκειται να συγκεντρωθεί προκειμένου να προωθήσει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, προϊόντων και υποδομών σε μια συνδυασμένη προσπάθεια να ανεβάσουν το προφίλ του νησιού. Έτσι, είτε είστε παραθεριστές, μόνιμοι ή περιστασιακοί κάτοικοι, επιχειρηματίες ή πιθανοί επενδυτές με ενδιαφέρον για τα νησί, ελάτε μαζί μας στην παραλία Μπαρμπάτι το Σάββατο 29 Αυγούστου για να συμμετάσχετε σ’ αυτήν την εμπνευσμένη πρωτοβουλία ανθρώπων με θετική ενέργεια.

Το ‘Bubbles and Boogie by the Beach’ είναι το δεύτερο επιχειρηματικό πάρτυ που διοργανώνει το Corfu Club. Είναι μία νέα, αναπτυσσόμενη και επεκτεινόμενη ιδέα. Έχει να προσφέρει σε όλους κι από κάτι. Αφορμή για κοινωνική επαφή, γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους, ανταλλαγή ενδιαφερόντων, καθώς και ευκαιρία για δικτύωση και προώθηση της επιχειρήσεώς σας. Ταυτοχρόνως, όμως, συμμετέχετε σε μια αφοσιωμένη και αυθεντική προσπάθεια προωθήσεως της Κέρκυρας –άλλωστε, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίον τα ΜΜΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη πρόκειται να παρουσιάσουν τη βραδιά ‘Bubbles and Boogie by the Beach’.

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται διαφορετικά από το πρώτο επιχειρηματικό πάρτυ που παρέθεσε το Corfu Club. Αυτή τη φορά, η έκθεση των επιχειρήσεων θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί πριν ξεκινήσει το Champagne Dance Party. Στου συμμετέχοντες θα δοθεί επίσης η ευκαιρία να εξακολουθήσουν να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες τους και κατά τη διάρκεια του Champagne Dance Party.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με μια επιχειρηματική παρουσίαση η οποία θα προωθήσει μια εκτεταμένη γκάμα μεγάλων και μικρών Κερκυραϊκών επιχειρήσεων, καλλιτεχνών, τεχνιτών κλπ., ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους τόσο στο ευρύ κοινό όσο και μεταξύ τους, με τη σύναψη συμφωνιών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το Champagne Dance Party ούτως ώστε οι προσκεκλημένοι να έρθουν σε κοινωνική επαφή και να δικτυωθούν.

Σε μια πρόσφατη έρευνα με τα συμμετοχή περισσότερων από 1.000 επισκεπτών, πάνω από το 70% δήλωσε ότι θεωρεί την Επιχειρηματική Κοινότητα της Κέρκυρας υπεύθυνη για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του νησιού. Η άποψή τους, μάλιστα, ήταν ότι η ενοποίηση της εν λόγω επιχειρηματικής κοινότητας μοιάζει να αποτελεί τον πλέον πρόσφορο τρόπο ενισχύσεως της εικόνας της Κέρκυρας, προωθώντας χώρους και υπηρεσίες που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, επιλογές καθώς και αυθεντικές ή/και μοναδικές εμπειρίες. Την άποψη αυτή συμμερίζονται σαφώς και τα πολυάριθμα μέλη του Corfu Club τα οποία μοιράζονται τη γνώμη τους μέσω των προφίλ του στο δίκτυο του Corfu Club.

Υποστηρίξτε κι εσείς το ‘Bubbles and Boogie by the Beach’ συμμετέχοντας σ’ αυτήν την καινούργια και αναπτυσσόμενη πρωτοβουλία προσελκύσεως ενδιαφέροντος, επισκεπτών και επενδυτών στο νησί. Ακόμη κι αν δεν είστε οι ίδιοι επιχειρηματίες, είστε ευπρόσδεκτοι στην εκδήλωσή μας. Θα είναι μια απίθανη έξοδος, με υπέροχο φαγητό, μουσική και γέλιο σε ένα πανέμορφο σκηνικό στην παραλία Μπαρμπάτι, στο Verde Blu ΑΚΤΗ.

Προκειμένου να γίνετε μέλη του Corfu Club, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο http://www.thecorfuclub.com/. Κάντε κλικ στο ‘membership’ στη γραμμή εργαλείων, συμπληρώστε την αίτηση και κάντε κλικ στο submit (τα δεδομένα που υποβάλλετε παραμένουν εμπιστευτικά και προστατευμένα. Η διαδικασία εγγραφής είναι απαραίτητη ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε αποτελεσματική επικοινωνία και να αποφύγουμε το ενοχλητικό spamming). Σημειώστε ότι ο δικτυακός μας τόπος είναι στην αγγλική γλώσσα επειδή περισσότερα από τα μισά μέλη του Corfu Club προέρχονται από διάφορες χώρες ανά τον κόσμο και δεδομένου ότι η επίσημη διεθνής γλώσσα που χρησιμοποιείται από όλα τα μέλη του Corfu Club για την μεταξύ τους επικοινωνία είναι η αγγλική.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το PROFI και το SUNSHINE Corfu Print Shop για τις ευγενικές τους χορηγίες, καθώς επίσης και το ραδιόφωνο του STAR FM, το STAR Magazine, το ASIAN SPA, το NISEA Magazine, το MY KERKYRA και τον δικτυακό τόπο http://www.corfu-greece.com/

Χρήσιμες πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – ξεκινά για το ευρύ κοινό στις 7.00 μμ και κλείνει για το ευρύ κοινό στις 9.00 μμ.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.

Το κόστος για την προώθηση της επιχειρήσεώς σας είναι μόλις €20 (του ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου). Είναι μία συμβολική τιμή προκειμένου να καλυφθούν τα διοικητικά κόστη της διαχειρίσεως της κρατήσεώς σας. Για περαιτέρω πληροφορίες και για να προωθήσετε τη επιχείρησή σας στην εκδήλωση, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@thecorfulcub.com ή/και να μας καλέσετε στο 695 6194312 (για επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα) και στο 694 3534654 (για επικοινωνία στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα).

ΤΟ CHAMPAGNE DANCE PARTY – αρχίζει στις 9.00 μμ και συνεχίζει μέχρι αργά.

ΤΟ CHAMPAGNE DANCE PARTY είναι μονό για τους κατόχους προσκλήσεως. Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις, οι οδηγίες έχουν ως εξής:

ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ:

Τιμή προσκλήσεως: €30 κατ’ άτομο και περιλαμβάνει ένα ποτήρι σαμπάνια, πλήρη μπουφέ και τη βραδιά με μουσική από DJ (σημείωση: η σαμπάνια θα σερβιριστεί στην αρχή του πάρτυ και όχι στην αρχή της εκθέσεως).

Πλήρεις λεπτομέρειες για το μπουφέ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας, στο τμήμα Bubbles and Boogie event information.

ΜΠΟΥΦΕΣ:

- Σαλάτα με τομάτα, κρεμμύδι, βασιλικό και ελιές
- Πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα
- Φρέσκα παντζάρια
- Τζατζίκι
- Σπανακόπιτα
- Γίγαντες με σάλτσα τομάτας
- Φέτα φούρνου με πιπεριές
- Παστίτσιο
- Ψητό κοτόπουλο μαριναρισμένο σε ρίγανη, ελαιόλαδο και λεμόνι
- Τρυφερό ρολό χοιρινό λεμονάτο
- Φρέσκιες πατάτες φούρνου
- Ρύζι με λαχανικά
- Φρέσκα φρούτα
- Επιδόρπιο-έκπληξη!

Σημεία προπωλήσεως προσκλήσεων:

Υπάρχουν 4 τρόποι για να προμηθευτεί κανείς προσκλήσεις:

1). Μπορείτε να τις αγοράσετε on-line στο http://www.thecorfuclub.com/ πληρώνοντας με την πιστωτική σας κάρτα.

2). Μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@thecorfuclub.com, να στείλετε γραπτό μήνυμα (SMS) ή να καλέσετε το 695 6194312 με το όνομά σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση και εμείς θα φροντίσουμε για την αποστολή των προσκλήσεων σας στον χώρο σας με αντικαταβολή.

3). Μπορείτε να αγοράσετε προσκλήσεις από την Pam Revis στο Guilford House επί της οδού Γκύλφορντ, στην Παλιά Πόλη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610 47638 (σταθερό) ή 693 7089256 (κινητό).

4). Μπορείτε να αγοράσετε προσκλήσεις από την Emma και τον James Wood στο Corfu Property Shop, στην παραλιακή οδό, στο Μπαρμπάτι. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26630 91338 (σταθερό) ή 694 3534654 (κινητό).

Σημείωση:
Η βραδιά ‘Bubbles and Boogie by the Beach’ επρόκειτο αρχικώς να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Στέφανο, αλλά δεδομένου του προβλεπόμενου μεγέθους του, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Μπαρμπάτι για λόγους υποδομής και οικονομικής φύσεως.