Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Αρχίζουν οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013  
Λύκειο Ελληνίδων « Έναρξη Κερκυραϊκού Καρναβαλιού 2013». Από τα σαλόνια της Βενετίας στην Σάλα του SAN GIACOMO. Δημοτικό Θέατρο, ώρα 8μ.μ. Ελεύθερη Είσοδος.
 Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Τσικνοπέμπτη, Πλατεία Δημαρχείου. Παραδοσιακή Εκδήλωση με την συμμετοχή του...
 Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΑΕΘΩΝ» και  Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκίμμης ΚΑΝΤΡΙΛΙΕΣ– ΛΑΟΔΑΜΑΣ , ΓΟΚ και Σχολή Χορού Νάντης Ρίζου. Με ελεύθερο τσίκνισμα κρασί και μπύρα και την συμμετοχή 8μελούς Λαϊκής Ορχήστρας. Συμμετοχή του Καρνάβαλου και παράδοση του κλειδιού της Πόλεως από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013
- «8ο Μεγάλο Κυνήγι Θησαυρού» από την Κερκυραϊκή Μασκαράτα, ώρα 2.30 το μεσημέρι. Εκκίνηση από την Κοφινέτα και ώρα 7μ.μ. λήξη στην Πλατεία Δημαρχείου όπου θα ακολουθήσει πάρτι για όλους τους συμμετέχοντες.
- Αποκριάτικη Συναυλία με την συμμετοχή της Κερκυραϊκής Καντάδας και Μαντολινάτας – Χορωδία Π.Κ. Εργαζομένων ΟΤΕ Κέρκυρας- Χορωδίας Κέρκυρας – Μαντολινάτα Μενεστρέλλι. Σε σκηνοθεσία Πέτρου Γάλλια και σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας και συμμετοχή ηθοποιών. Γενική είσοδος 6ευρώ, ώρα έναρξης 8μ.μ.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.
Πρωινή παρέλαση, ώρα 12 το μεσημέρι για όλους τους καρναβαλιστές στην Ανουντσιάτα και τερματισμός στην Κοφινέτα.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.
Κορφιάτικα Πετεγολέτσα 2013. Από την Κερκυραϊκή Σκηνή σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΠ. Συμμετέχουν οι Λαϊκοί Τροβαδούροι της Κέρκυρας. Νέα κείμενα Κώστας Σαλιών. Σκηνοθεσία Λένας Χανδρινού. Ώρα έναρξης 8.30μ.μ.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013
Κρασοδικείο από την Ομάδα Σατυρικού Καρναβαλιού. Ώρα έναρξης 8μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013
«Γαϊτανάκι» από το ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας ως εξής:
12.00 στην Πλακάδα Αγίου Σπυρίδωνα
13.00 Πλατεία Βραχλιώτη
14.00 Πλατεία Δημαρχείου.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013.
Κεντρική Παρέλαση. Έναρξη από την οδό Μ. Μεθοδίου, ώρα 3 το μεσημέρι. Στις 7μ.μ. στην εξέδρα παρουσίαση σχολών και συλλόγων και «Γαϊτανάκι» από το ΔΗΠΕΘΕ. Κλείσιμο των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων με την ανάγνωση της Διαθήκης του Καρνάβαλου και το κάψιμό του. Μουσική επιμέλεια POP FM και STAR FM.

Συμμετέχουν: Σχολή Χορού Νάντης Ρίζου, Σχολή Χορού Passion, Σχολή Χορού Eurodance, Γυμναστικός Όμιλος Κέρκυρας, Φαέθων (Κώστας Πανδής), Εξωραϊστικός Σύλλογος Ιωάννη Καποδίστρια, Λαοδάμας (ομάδα latin ενηλίκων).