Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Άυτά λέει ο δεξιός Μπερλουσκόνι- Οι έλληνες δεξιοί, τρέμουν στην ιδέα να ζητήσουν, να διαπραγματευτούν, να σκεφτούν. Φτωχά και έρμα επαρχιοτόπουλα οι δεξιο-πασόκοι-ψευτοαριστεροί που "κυβερνάνε" (Χα,χα,χα,χα ωραίο ανέκδοτο!...)

"Η Ιταλία και άλλες χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα αναγκασθούν να εγκαταλείψουν το ευρώ αν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν εγγυηθεί τα χρέη τους", τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος σαρώνει στις δημοσκοπήσεις οι οποίες τον δείχνουν να λαμβάνει περί το 25-27%, χωρίς πάντως να απειλεί μέχρι στιγμής το...
 αριστερό κόμμα.
Όπως επισήμανε ο επικεφαλής των Συντηρητικών σε προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, η ΕΚΤ θα πρέπει «να εγγυηθεί τα κρατικά χρέη όλων των χωρών της ευρωζώνης», ώστε όλα τα μέλη της να πληρώνουν τα ίδια επιτόκια για τα χρέη τους.
«Αλλά αυτό δεν θα συμβεί, αν η Γερμανία πρόκειται να αντιταχθεί. Τότε μπορεί να υπάρξει μόνο μία λύση, η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε: έξοδος αυτών των χωρών από το ευρώ. Μου λένε ότι είμαι αντιευρωπαίος, όμως είμαι μόνο ρεαλιστής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Καβαλιέρε».

ΠΗΓΗ:http://www.defencenet.gr/