Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΣΑ:« ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ» ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΥ!

Ρόλο «dealer» των γερμανικών συμφερόντων στην Κέρκυρα και στα Ιόνια νησιά φαίνεται πως έχει πλέον αναλάβει ο περιφερειάρχης κ. Σπύρου και οι συν αυτώ!
 Εδώ και καιρό δημιουργεί τετελεσμένα γεγονότα σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με γερμανούς αξιωματούχους, από τον Φούχτελ μέχρι ανώτερους υπαλλήλους γερμανικών περιφερειών.
Οι ενέργειες αυτές του περιφερειάρχη γίνονται χωρίς έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου και...
 κυρίως εν πλήρη αγνοία του λαού της Κέρκυρας και των Ιονίων νήσων.
Τι έχετε να κρύψετε κ. Σπύρου;
Γιατί γελοιοποιείστε ανακοινώνοντας συναντήσεις με τους γερμανούς τρείς μέρες αφ ότου πραγματοποιήθηκαν;
Τρέμετε την αντίδραση του λαού τον οποίο, υποτίθεται, ότι εκπροσωπείτε;
Από το  δελτίο τύπου της ΠΙΝ για την τελευταία μυστική συνάντηση του περιφερειάρχη και των συν αυτώ με τους γερμανούς, προκύπτει  ότι η  συζήτηση περιστράφηκε στην διαχείριση  των απορριμμάτων και του νερού! Αυτό σε συνδυασμό με τις  δηλώσεις του περιφερειάρχη στο τελευταίο ΠΣ ότι «..η διαχείριση των απορριμμάτων πρέπει να δοθεί σε ιδιώτες..», οδηγεί αβίαστα σε συμπεράσματα για τις στοχεύσεις των μυστικών διαβουλίων γερμανών και Σπύρου.
Προετοιμάζετε κ. Σπύρου την παράδοση βασικών υπηρεσιών προς τους πολίτες της Κέρκυρας και των Ιονίων ,όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και του νερού, στο εγχώριο και ξένο ιδιωτικό κεφαλαίο;
Μυστικά και πίσω από την πλάτη των Κερκυραίων και των Ιονίων πολιτών, τους στέλνετε στα δόντια του αδηφάγου κερδοσκοπικού κεφαλαίου;
Η ΑΝ.Α.Σ.Α  καλεί τους εργαζόμενους και τους μη προνομιούχους  της Κέρκυρας και των Ιόνιων νησιών να είναι σε ετοιμότητα για την ματαίωση των αντιλαϊκών σχεδίων που προωθεί σε βάρος τους ο περιφερειάρχης και οι συν αυτώ.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α προειδοποιεί τον περιφερειάρχη ότι βαδίζει σε δρόμο με «αγκάθια».
Η ΑΝ.Α.Σ.Α διαμηνύει στον περιφερειάρχη και στους συν αυτώ ότι όσα συμφωνεί στα κρυφά , δεσμεύουν μόνο τον ίδιο και όσους είναι παρόντες και παρούσες.
Ο ριζοσπαστικός λαός των Ιονίων έχει άλλη γνώμη και θα την επιβάλλει στην πράξη!