Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τελική σύσκεψη για την οριστικοποίηση των αντικειμενικών αξιών.

Πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Σκούρτη, για την οριστικοποίηση της πρότασης, που θα κατατεθεί στην αρμόδια Επιτροπή του νόμου 1249/82, για τον καθορισμό των αντικειμενικών αξιών και της εμπορικότητας των δρόμων της Κέρκυρας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κέρκυρας Ερωτόκριτος Καρύδης, ο...
Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε του τμήματος Κέρκυρας Νίκος Σπίγγος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστος Μητσιάλης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Κώστας Κιτσάκης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Μεταλληνός, ο εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε στην αρμόδια Επιτροπή Κώστας Βλάσσης και η εκπρόσωπος της Π.Ε Κέρκυρας Μίλκα Αργυρού.
Όλοι οι φορείς συνδιαμόρφωσαν την τελική πρόταση με τις νέες αντικειμενικές αξίες και τις νέες τιμές της εμπορικότητας των δρόμων, την οποία θα καταθέσουν εισηγητικά προς την Επιτροπή καθορισμού Αντικειμενικών τιμών Ακινήτων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σκούρτης τόνισε ότι: «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και την ικανοποίηση μου, για όσους εργάστηκαν με μεθοδικότητα και επαγγελματική συνέπεια, ώστε να διαμορφωθεί η νέα πρόταση την οποία θα καταθέσουμε στην αρμόδια Επιτροπή, με στόχο να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος της Κέρκυρας.
Καταθέτουμε μια πρόταση επαρκώς τεκμηριωμένη και επιστημονικά στοιχειοθετημένη, η οποία αποκαθιστά σε μεγάλο βαθμό την αδικία που είχε καταγραφεί στο παρελθόν και ευελπιστούμε να εισακουστεί από το Υπουργείο Οικονομικών.
Θέλω να υπενθυμίσω και την ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει και το Περιφερειακό μας Συμβούλιο το οποίο ενέκρινε την εισήγηση που είχαμε καταθέσει.
Σ’ αυτούς τους χαλεπούς οικονομικά καιρούς θα πρέπει όλοι μαζί να εργαζόμαστε επ΄ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου και των συμπολιτών μας.»