Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Σύλληψη δραστών κλοπών επ’ αυτοφώρω – εξιχνίαση κλοπής

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κερκύρας, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 28-4-2011, , τρείς (3) ημεδαπές, ηλικίας 31,30, και 25 ετών αντίστοιχα για ’’ κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση ’’ .
Ειδικότερα την 11:00, της 28-04-2011, οι δύο εκ των δραστών, μετέβησαν σε μικροβιολογικό εργαστήριο στην πόλη της Κέρκυρας και αφαίρεσαν τσάντα...
πελάτισσας η οποία περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων είκοσι ευρώ (420) και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Με συγχρονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις δύο δράστιδες και τις προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.
Σε σωματική έρευνα που τους έγινε βρέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα τεσσάρων ευρώ (244) την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι και οι τρείς συλληφθείσες μεσημβρινές ώρες της 14-12-2010 μετέβησαν σε κατάστημα εμπορίας χρυσού και ρολογιών στην πόλη της Κέρκυρας και με τη μέθοδο της απασχόλησης από εσωτερική βιτρίνα του καταστήματος αφαίρεσαν δύο χρυσά δακτυλίδια με διαμάντια συνολικής αξίας δύο χιλιάδων ευρώ.
Συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημ/κών Κέρκυρας.