Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη Τρεπεκλή με μεγαλοξενοδόχους της Κέρκυρας- Ετοιμάζεται συνέδριο με Ιταλούς ταξιδιωτικούς πράκτορες- Στη φωτό αποδεικνύεται για ποιο λόγο θα έχουμε καλή τουριστική χρονιά- Αντε στην υγεία των κορόϊδων!....

Σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες και εκπροσώπους των μεγάλων ξενοδοχείων (άνω των 300 κλινών) της Κέρκυρας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, με θέμα τον συντονισμό για την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου και την προβολή της Κέρκυρας.
Εισηγητικά ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη για την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή με τη δημιουργία Επιχείρησης Τουριστικής Προβολής, όπως ήδη έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Κέρκυρας και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή και ενεργοποίηση των ξενοδόχων.
Η πρώτη δράση προβολής που καλείται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Κέρκυρας αφορά την φιλοξενία του συνεδρίου των....
 700 περίπου Ιταλών τουριστικών πρακτόρων που αναμένεται να διεξαχθεί στην Κέρκυρα από 4-8 Μαΐου 2011.
«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλοι μαζί, για να μετατρέψουμε αυτούς τους επισκέπτες του νησιού στους καλύτερους πρεσβευτές της Κέρκυρας. Ζητώ τη βοήθειά σας σε όλους τους τομείς, η Κέρκυρα δεν μπορεί να χάσει αυτή τη διοργάνωση. Έχω ήδη ζητήσει από τον υφυπουργό Τουρισμού – Πολιτισμού χρηματοδότηση και περιμένω απάντηση αλλά όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε», είπε στους ξενοδόχους ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής.

Παράλληλα ενημέρωσε για τις έως τώρα κινήσεις του Δήμου Κέρκυρας στον τομέα της τουριστικής προβολής, στις τουριστικές εκθέσεις και στην προσπάθεια για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού ενόψει και των γιορτών του Πάσχα.

Από την πλευρά τους οι ξενοδόχοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κέρκυρας για τη συνάντηση και τόνισαν ότι ευελπιστούν σε στενή συνεργασία στον τουριστικό τομέα, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή τους για συνεισφορά στις στοχευμένες δράσεις για την τουριστική προβολή.