Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για γενικούς και ειδικούς γραμματείς- Ερχονται αλλαγές σε νοσοκομεία κλπ

Ανοίγει ο δρόμος για την ανατικατάσταση των διοικήσεων σε νοσοκομεία, ψυχιατρεία, οργανισμούς λιμένων κλπ, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής γενικών και ειδικών γραμματέων στα υπουργεία. Ειδικότερα τοποθετήθηκαν οι 6 τελευταίοι γενικοί και ειδικοί γραμματείς ως εξής:.............

Στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας τοποθετήθηκαν: στη Γενική Γραμματεία υπουργείου Ανάπτυξης ο οικονομολόγος και πρώην στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ι. Δρυμούσης.

Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης ο κ. Γ. Πετράκος, οικονομολόγος και καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Στην Ειδική Γραμματεία Ανταγωνιστικότητας του ίδιου υπουργείου τοποθετήθηκε ο κ. Αρ. Αλεξόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης.


Γ ια την Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού επελέγη ο κ. Αντ. Μαρκόπουλος, στέλεχος εταιρείας παροχής υπηρεσιών λογισμικού.


Τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας αναλαμβάνει ο κ. Κ. Παπαδόπουλος, οικονομολόγος.
Στην Ειδική Γραμματεία Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων τοποθετήθηκε η κυρία Μαρία Λογοθέτη, εμπειρογνώμων, πρέσβειρα, σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών.