Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καταγγέλλουν το κείμενο και κινούν πειθαρχικές διαδικασίες μέλη της ΤΟ Οργάνωσης Λευκίμμης- Διαβάστε το κείμενο

Στις 20/12/2009 ημέρα Κυριακή και ώρα 10,45 π.μ. πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των μελών και φίλων της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ με θέμα : κύκλος διαλόγου : επιτελικό κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση.
Εκτός ημερήσιας διάταξης τα 100 και πλέον μέλη και οι φίλοι της Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ έθεσαν έντονα θέμα προς συζήτηση στην συγκέντρωση, το κείμενο που ειχε δημοσιευθεί στα ΜΜΕ και υπογραφόταν από τον Γραμματέα της Δ.Ο. ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ.............................
Πανδή Κων/νο με ημερομηνία 14/12/2009 και θέμα τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης στη θέση Μεσοράχια. Από την ανακοίνωση προέκυπτε ότι η Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λευκίμμης δεν θα έλεγε όχι στη λειτουργία του ΧΥΤΑ με δογματισμούς. Μετά από συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό, ομόφωνα αποφασίστηκε ( μειοψήφησε ο Γραμματέας και ένα μέλος της Σ.Ε. της Δ.Ο.) :
1. Να καταγγέλλει το εν λόγω κείμενο ως απαράδεκτο και προσβλητικό για την Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αλλα και για ολόκληρη την κοινωνία της Λευκίμμης . ( η δημοκρατία συρρικνώθηκε στην Λευκίμμη…..) αναφέρει.
2. Ότι το κείμενο αυτό ακυρώνει το λόγο και τις θέσεις του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κέρκυρας, το λόγο και τις θέσεις της Υφυπουργού Πολιτισμού Αντζελας Γκερέκου, το λόγο και τις θέσεις του ίδιου του Προέδρου του Κινήματος και Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
3. Να σταλεί η απόφαση αυτή της συγκέντρωσης στα Πειθαρχικά Όργανα του κόμματος, προκειμένου να κινηθεί διαδικασία κυρώσεων του Γραμματέα της Δ.Ο. Λευκιμμαίων.


Τα μέλη και οι φίλοι που συμμετείχαν στη συγκέντρωση :
1. Ασπιώτης Ανδρέας
2. Βερονίκης Σπυρίδων
3. Βούλγαρης Παύλος
4. Βέργης Γρηγόρης
5. Κάντας Φώτιος
6. Ζερβός Σταύρος
7. Ρίζος Βασίλης
8. Λέπεσης Ιωάννης
9. Λέπεση Μαργαρίτα
10. Απέργης Διονύσιος
11. Κάντας Σπυρος Γ.
12. Κάντας Σπύρος Χ.
13. Πανδής Σταματέλος
14. Ράντος Δημήτρης
15. Κουρής Χρήστος
16. Ρίζος Βασίλης
17. Ζερβού Δήμητρα
18. Ασπιωτης Χαράλαμπος
19. Βέργης Σπύρος
20. Σουλάνης Παναγιώτης
21. Σουλάνης Γιάννης
Και λοιποί