Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Δε θέλουμε άλλο να μεταρυθμίσετε τη χώρα!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Τρομερή αυτή η κυβέρνηση. Από τη μέρα που βγήκε όλο μεταρυθμίσης κάνει.

Μεταρυθμίζει την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, τα Αεροδρόμια, τα Λιμάνια. (Δηλαδή τα πουλάει).

Μεταρυθμίζει 4 χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση και ακόμα δεν έκανε τον Καποδίστρια 2. Ως αντιπολίτευση κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να κινηθεί.
Ούτε νομοσχέδιο υπάρχει, ούτε πρόταση της ΝΔ εδώ τοπικά, πώς θα διαμορφωθεί δηλαδή το τοπίο, ούτε σε επίπεδο περιφέρειας, ούτε φυσικά κεντρικά.

Η ίδια κυβέρνηση μεταρυθμίζει τα ασφαλιστικά ταμεία και όλοι ξέρουν για τα ομόλογα.

Μεταρυθμίζει την παιδεία και όλοι ξέρουν ότι μπαίνουν στην Ελλάδα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα κολέγια αποκτούν ισόκυρα πτυχία με τα πανεπιστήμια των οποίων τα πτυχία φυσικά υποβαθμίζονται, ενώ για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα λένε οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Μέχρι 1.000 νέα νηπιαγωγεία χρειάζεται η Ελλάδα, 2.000 δάσκαλοι λιγότεροι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 910 καθηγητές λιγότεροι στη δευτεροβάθμια, πιστώσεις για την Παιδεία που ποτέ δεν επαρκούν και δεν μπορούν να πιάσουν το 5%.

Μεταρυθμίζει και τα νοσοκομεία και τις προσλήψεις και ακόμα να προσληφθούν νοσοκόμες και βοηθητικό ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Από το 2004 μέχρι σήμερα προγράμματα stage που απωθούν. Να μην πούμε για τις εφημερίες, για το μισθολόγιο των ιατρών κλπ.

Για την Κέρκυρα πάντα μιλώντας και τις μεταρυθμίσεις εμείς εδώ είμαστε υποψήφιοι να μας μεταρυθμίσουν το αεροδρόμιο, το λιμάνι, τη νέα μαρίνα στο παλιό λιμάνι, το καζίνο, το τουριστικό καταφύγιο στις Μπενίτσες. Ουκ ολίγα. δηλαδή θα φάμε μία μεταρύθμιση που θα είναι όλη δικιά μας.

Τέλος θέλουν να μας μεταρυθμίσουν και την αυτοδιοίκηση, δηλαδή το σπίτι μας, το σπίτι των πολιτών, Οχι αυτό που καλεί τα ΜΑΤ. Αλλα το άλλο, το μαχητικό που είχαμε επί Χρύσανθου Σαρλή.

Σκεφτείτε να μας μεταρυθμίσουν την περιφέρειά μας, τους δήμους, τις κοινότητές μας. Για σκεφτείτε τι έχει να γίνει εν τη νήσω ταύτη.

Μήπως να σκεφτεί η κυβερνησάρα μας να κάνει εκλογές και να απαλλαγούμε επιτέλους από όλους αυτούς που θέλουν να μας μεταρυθμίσουν με το ζόρι;

Δε θέλουμε μεταρύθμιση. Μεταρυθμιστείτε μεταξύ σας. Σεμνά, ταπεινά, μετρητά και φραγκάτα.