Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ποιος θυμάται το ρόλο του Πάρι στις δημοτικές εκλογές της Κέρκυρας; Γρηγοράκος:" κ..........., σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις

Ο Π. Κουκουλόπουλος είχε διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κέρκυρας. Μάλιστα είχε έρθει και στο νησί και είχε κάνει και ομιλία. Τότε ο Πάρις ήταν υπέρ του εκσυγχρονιστικού ρεύματος του ΠΑΣΟΚ και στα της Κέρκυρας στήριζε με όλη τη δύναμη του τη "διάσπαση".
Ο ρόλος της διάσπασης τότε είχε καταλυτικές συνέπειες για το νησί. Μέχρι σήμερα οι κερκυραίοι πληρώνουν και θα πληρώνουν για πολλά χρόνια ακόμα τον "εκσυγχρονισμό" αλλά τα τοπικά παραρτήματά τους όπως αυτά εκφράστηκαν με τη "διάσπαση".
Μετά τα χθεσινά ρεζιλίκια ελπίζουμε κάποιοι να μαζευτούν. Παραθέτουμε από το "κουρδιστό πορτοκάλι", τι είπε για τον κεντρικό ομιλητή της διάσπασης ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γρηγοράκος.  
Ετσι για να υπάρχει....
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Ένα υπέροχο χάος κυριάρχησε χθες στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ το οποίο παρ΄ολίγο να απολαύσουμε σε διαδικτυακή μετάδοση αλλά τελικά μας έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα και πλακώθηκαν μεταξύ τους. Μέσα στην αίθουσα οι πράσινοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία βγάζοντας για μια ακόμη φορά τον καλό τους εαυτό. Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρώ της  ΚΟ των πασόκων Μαορί  ήταν μια προσφορά στη διανόηση με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο να κλέβει την παράσταση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της
iefimerida.gr
 ο διανοούμενος Λεωνίδας Γρηγοράκος, είπε στον Κουκουλόπουλo: «Είσαι ο βασικός υπεύθυνος για το μπάχαλο που έγινε το πρωί στη Βουλή», του είπε, με αυτήκοους μάρτυρες να διαβεβαιώνουν πως αποχωρώντας αργότερα, τον κατηγόρησε ότι διαλύει το κόμμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
«Κ.........., σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις...» είπε ο κ. Γρηγοράκος στον Πάρη Κουκουλόπουλο από τις σκάλες των γραφείων της Ιπποκράτους.
Σε... παρεξήγηση και έλλειμμα ενημέρωσης απέδωσαν τη χθεσινή εικόνα στη Βουλή ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γιάννης Δριβελέγκας, ενώ για «ασύντακτο, αυτοδιοικούμενο κοπάδι» μίλησε ο Νίκος Σηφουνάκης, προσθέτοντας πως «αν πάμε έτσι διχασμένοι και ασύντακτοι στην ψηφοφορία για τα μέτρα, θα διαλυθεί και η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ»...