Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Εκαναν κατάληψη η φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας- Καταγγέλλουν απίστευτη δήλωση της πρυτάνεως

Το Δ.Σ του φοιτητικού συλλόγου καλεί τους φοιτητές να παρευρεθούν στην κατάληψη στο κτήριο του τμήματος ιστορίας η οποία πραγματοποιείται από το πρωί με σκοπό το μπλοκάρισμα των εκλογών του συμβουλίου διοίκησης.
Η απόφαση για την κατάληψη πάρθηκε από τον σύλλογο φοιτητών του Τ.ΗΧ.ΕΙ. και το συντονιστικό φοιτητών όπου συμμετέχουν φοιτητές από όλες τις σχολές του...
Ι.Π..
 Επίσης θα θέλαμε να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση της πρυτάνεως η οποία εμφανίστηκε στις 9:00 και αρνήθηκε να παραλάβει την πρόταση της επιτροπής σίτισης για άλλη μια φορά. Δήλωσε ότι έχουν επιβληθεί όλες οι ποινικές ρήτρες στον ανάδοχο του φοιτητικού εστιατορίου πράγμα που δεν ισχύει και χωρίς καμία ντρόπη δήλωσε : ‘’ …Τώρα που δεν θα έχετε σίτιση να δούμε τι θα κάνετε…’’. Καταγγέλουμε επίσης την απαράδεκτη στάση μελών ΔΕΠ η οποία κατέφτασαν στην κατάληψη τραμπουκίζοντας και απειλώντας μέλη του φοιτητικού συλλόγου αποκαλώντας τους φασίστες.
 Αυτή η κατάπτυστη στάση αυτών των καθηγήτων μας ξεκαθαρίζει σε ποιο στρατόπεδο ανήκουν. Ανήκουν στο στρατόπεδο της ιδιωτικοποίησης της εκπαίδευσης, των μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών της κυβέρνησης που έχουν φτάσει την χώρα μας σε αυτό το σημείο.
Θεωρούμε μεγάλη ανάγκη ώστε το κίνημα να είναι νικηφόρο την συνεργασία τόσο μαζί με τους καθηγητές όσο και με τους διοικητικούς υπαλλήλους. Με αυτούς όμως που στέκονται στο πλευρό του φοιτητή και όχι αυτούς που βάζουν πλάτες στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της τρόικας.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης των φοιτητών που αγωνίζονται δεν θα περάσει Καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν στην συνέλευση τόσο σήμερα 19:00 στον χώρο του Ιστορικού όσο και αύριο στην Γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου Τ.ΗΧ.ΕΙ 18:00 στην Αίθουσα 3
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ