Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Στην Κέρκυρα παραθερίζει ο Τόνυ Μπλερ

Στην Κέρκυρα χαλαρώνει ο Τόνι Μπλερ. Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου επέλεξε να περάσει μέρος των φετινών του διακοπών σε αυτό το πανέμορφο νησί, το οποίο έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο Τόνι Μπλερ αγκυροβόλησε στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή Κερασιά.
Πρόκειται για μια όμορφη και ήσυχη περιοχή που είναι φημισμένη για την παραλία της. Μια μακριά λευκή παραλία με ένα μόνο...
ταβερνάκι και σχεδόν τίποτα άλλο που να μπορεί να χαλάσει το όμορφο αυτό τοπίο.
Ο Τόνι Μπλερ είναι φιλοξενούμενος της οικογένειας του διάσημου λόρδου τραπεζίτη Ρότσιλντ, ο οποίος διαθέτει μια μοναδική βίλα εκεί. Ένα κομμάτι στην τοποθεσία της Κερασιάς ανήκει στον Ρότσιλντ.

Εκεί, στην ιδιωτική παραλία, ο Τόνι Μπλερ απολαμβάνει ήρεμα τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μεσογειακή κουζίνα, της οποίας είναι λάτρης.

Ο Τζέικομπ, τέταρτος βαρόνος Ρότσιλντ, αγόρασε την έκταση αυτή τη δεκαετία του ’70 (έχει θέα τις ακτές της Αλβανίας) ως ένδειξη αγάπης για τη μητέρα του Μπάρμπαρα Τζούντιθ Ρότσιλντ το γένος Ουτσίνκο (ήταν η πρώτη γυναίκα του Ναθανιέλ Μάγιερ Βίκτορ Ρότσιλντ και παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο τον Ρεξ Γουόρνερ και σε τρίτο γάμο το 1961 τον σπουδαίο Έλληνα ζωγράφο Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα).

Η βίλα διαθέτει σουίτες για τους επίσημους φιλοξενούμενους, μαρίνα, ελικοδρόμιο, γήπεδο γκολφ και επιφυλάσσει τις πιο σύγχρονες ανέσεις στους φιλοξενούμενούς της.

Ο Τόνι Μπλερ έφθασε στο Νησί των Φαιάκων με λίαρ τζετ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε θαλαμηγό που τον μετέφερε στην Κερασιά, όπου και διαμένει.

Όπως υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές από το νησί της Κέρκυρας δεν αποκλείεται να κάνει μια μικρή κρουαζιέρα.

ΠΗΓΗ:http://nonews-news.blogspot.gr