Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Δελτίο τύπου από το Δήμο της Κέρκυρας χωρίς καμία ενημέρωση- Οσο για τα δώρα στο Δήμαρχο των Μαρτρικών Αγίων Σαράντα; Βιβλία, βιβλία, φωτογραφίες και ευρωπαϊκά προγράμματα που δε λέμε ούτε ποια είναι, ούτε σε τι χρησιμεύουν. Τέλος πάντων. Νάμαστε καλά και του χρόνου....

Το Δήμαρχο Αγίων Σαράντα Στεφάν Τσίπα υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, το πρωί του Σαββάτου 7 Ιουλίου, στο Δημαρχείο. Τον κ. Τσίπα συνόδευαν ο διευθυντής της Πολεοδομίας και ο διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Δήμου Αγίων Σαράντα.
Οι δύο άντρες συζήτησαν επί μακρόν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εξέτασαν το ενδεχόμενο ενδυνάμωσης της συνεργασίας των δύο Δήμων.
Ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής καλωσόρισε τον Αλβανό ομόλογό του και αναφέρθηκε στην συνεργασία που έχουν ήδη αναπτύξει οι δύο περιοχές και την...
αναγκαιότητα ενίσχυσης της συνεργασίας στα θέματα περιβάλλοντος, πολιτιστικών ανταλλαγών αλλά και στη διεκδίκηση από κοινού χρηματοδοτικών προγραμμάτων από την Ε.Ε.
Ο κ. Τσίπα από την πλευρά του τόνισε ότι οι Άγιοι Σαράντα έχουν να διδαχθούν πολλά από την Κέρκυρα, ειδικά στον τομέα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων ενώ ενημέρωσε το Δήμαρχο Κέρκυρας ότι διαφημίζει την Κέρκυρα ως τουριστικό προορισμό σε όλους τους Αλβανούς που συρρέουν στους Αγίους Σαράντα το καλοκαίρι.