Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Επίσκεψη στον Δήμαρχο- Φολκλορικά συγκροτήματα στο Δήμο της Κέρκυρας

Εκπρόσωποι των χορευτικών συγκροτημάτων, που συμμετείχαν στην 15η Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων «Σινιές 2012» επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2012.
Η συνάντηση που διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά από τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών, διήρκεσε δύο ημέρες, με την πρώτη εκδήλωση την Παρασκευή 13 Ιουλίου στην Ελαιουργία Σινιών και τη δεύτερη, το Σάββατο 14...
Ιουλίου στην Πάνω Πλατεία.
Εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων χορευτικών συγκροτημάτων που πήραν μέρος, από τις Σέρρες, την Σερβία και την Ισπανία, επισκέφθηκαν τον κ. Τρεπεκλή συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών κ. Γαρνέλη και αντάλλαξαν μαζί του αναμνηστικά δώρα.
Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Γαρνέλη για την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος και για τη διοργάνωση επί σειρά ετών ποιοτικών εκδηλώσεων και τόνισε ότι «μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό η νεολαία μπορεί να βρίσκει δημιουργικές διεξόδους» ενώ υπογράμμισε για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον του για ενίσχυση των πολιτιστικών δράσεων και τη στήριξη του Δήμου Κέρκυρας.