Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ για τους ανέργους

Καλούμε όλους τους νέους, ανέργους να γίνουν πρωταγωνισ-τές της ζωής τους.
Το ΚΚΕ έχει πρόταση που την έχει καταθέσει και στη Βουλή για μέτρα προστασίας των ανέργων με επίδομα ανεργίας στο 80% του μισθού, να υπολογίζεται ο χρόνος ανεργίας ως συντάξιμος, να έχουν όλοι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Να έχουν...
όλοι δικαίωμα στο επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Το 1.200.00 άνεργοι που υπάρχουν σήμερα και θα αυξηθούν δεν είναι παιδιά κατώτερου θεού.
Η όξυνση της ανεργίας είναι αποτέλεσμα και της καπιταλιστι-κής οικονομικής κρίσης. Χρησιμοποιείται ως μοχλός για να πιεστούν ακόμη περισσότερο οι μισθοί και τα εργασιακά δικαιώματα.
Η ανεργία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, στην Ε.Ε. υπάρχουν πάνω από 24 εκατομμύρια άνεργοι.
Σας καλούμε λοιπόν να μην παρασυρθούμε απ’ τα παχιά λόγια για νέους αέρες που φυσάνε. Είναι θύελλες που θα σαρώσουν τα δι-καιώματά σας, τη ζωή και τα όνειρά σας.
Όλα τα άλλα κόμματα στηρίζουν με σθένος τον ευρωμονόδρομο. Είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή λωρίδα, ο δρόμος αυτός οδηγεί στην ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια, εξαθλίωση και εκμετάλλευση.
Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο πρόγραμμά που εξήγγειλε πριν από λίγες ημέρες μιλάει για επίδομα ανεργίας στα 461 ευρώ, την ώρα βέβαια που ούτε το 30% των ανέργων δεν δικαιούτε το επίδομα ανεργίας.
Σας καλούμε να σκεφτείτε : είναι αρκετά για να ζήσετε με αξι-οπρέπεια;
Το ΚΚΕ δε δέχεται ότι ρεαλισμός είναι η υποταγή.
Σας καλούμε για το δικό σας συμφέρον να ψηφίσετε, να δυναμώσετε το ΚΚΕ που πάει κόντρα στο ρεύμα της υποταγής και των αυταπατών.
Σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν την Πέμπτη 7 Ιούνη στις 08:30 μμ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην Πάνω Πλατεία, με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή.