Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

7ος ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Tην Κυριακή 3 Ιουνίου 2011, στις 9 το πρωί, ο Δήμος Κέρκυρας διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, τον Αχίλλειο Αγώνα Δρόμου 10.000 μ. και τον ημιμαραθώνιο 21.100 μ. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τη θέση Ποντή και θα τερματίσουν στην πλατεία των Μπενιτσών. Για την παραπάνω διοργάνωση ο πρόεδρος του...
Δημοτικού Οργανισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) κ. Πανδής, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε, ανέφερε:
«Η Γραμματεία των αγώνων, θα βρίσκεται και για τους δύο αγώνες στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Δημοτικής Ενότητας Αχιλλείων, επί της Εθνικής Οδού Γύρου Αχιλλείου.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν Έλληνες – Ελληνίδες και αλλοδαποί αθλητές και αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο, που έχουν συμπληρώσει το 16 έτος της ηλικίας τους.
Στη διοργάνωση εφέτος, δεν θα έχουμε συμμετοχή από την Ιταλία, γιατί οι αθλητές πλαισιώνουν σωστικά συνεργεία, ύστερα από τους σεισμό που έπληξε την γειτονική μας χώρα.
Ο Δήμος καλεί τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, το Σάββατο το βράδυ στις 9 μ.μ στο ξενοδοχείο «Ποταμάκι», για μια μικρή τελετή και για να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους.
Η τελετή απονομής των μεταλλίων, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία των Μπενιτσών».