Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Κέρκυρας δίνει στη δημοσιότητα, το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για το νομό Κέρκυρας, που καταρτίστηκε από την τοπική συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έχει ως εξής:...

1. Αναστασίου Κατερίνα, συνταξιούχος δικαστική υπάλληλος.
2. Γαστεράτος Γιώργος, μουσικός.
3. Μαρκάτης Λευτέρης, ειδικευόμενος γιατρός.
4. Τρύφωνας Σωκράτης, αυτοαπασχολούμενος.
5. Χαϊδεμενοπούλου Ντίνα, άνεργη.
Στόχοι της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στις επερχόμενες εκλογές είναι:
• η ανάδειξη των δυνατοτήτων για ενδυνάμωση της λαϊκής αντίστασης και των κοινωνικών αγώνων
• η προβολή της αναγκαιότητας ενός αγωνιστικού μετώπου ρήξης και ανατροπής
• η ενδυνάμωση της αντικαπιταλιστικής αριστεράς
• η καταδίκη του μαύρου μετώπου και των δεξιών και «αριστερών» δεκανικιών του
• η αναχαίτιση της βαρβαρότητας των μνημονίων και της αντεργατικής επίθεσης του κεφαλαίου
• η χάραξη μιας νέας προοπτικής για τη χώρα και το λαό με ολοσχερή διαγραφή του ληστρικού χρέους, αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ευρώ, υπαγωγή των στρατηγικών τομέων της οικονομίας υπό εργατικό και λαϊκό έλεγχο, εξασφάλιση του βιοτικού επιπέδου, της εργασίας, της δωρεάν παιδείας και υγείας για την εργαζόμενη πλειοψηφία, στην πορεία προς την δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Αναστασίου Κατερίνα
Γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Εργάστηκε στη Motor Oil Hellas, στη Motivo και τα τελευταία 26 χρόνια ως δικαστική υπάλληλος στην Κέρκυρα. Υπήρξε μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας.
Γαστεράτος Γιώργος
Γεννήθηκε στη Λευκίμμη, όπου και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Λαμπράκηδων Λευκίμμης. Δούλεψε ως μουσικός με το δικό του συγκρότημα στο κέντρο «Εσπερίδες» και σε διάφορα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα. Υπήρξε ενεργό μέλος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου επί χρόνια στην Αθήνα. Είναι μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Μαρκάτης Λευτέρης
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής στην Ογκολογία θώρακα της ίδιας σχολής. Είναι ειδικευόμενος γιατρός στην πνευμονολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και αναπληρωματικός γραμματέας της Ενωσης Γιατρών Ε.Σ.Υ. Κέρκυρας. Υπήρξε μέλος του φοιτητικού συλλόγου της Ιατρικής «Γρηγόρης Λαμπράκης» και του πανελλαδικού συντονιστικού γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων κατα τη διάρκεια του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων και στην κατάργηση του άρθρου 16 το 2006. Μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., της Αριστερής Ανασύνθεσης (συνιστώσα της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) και της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς στα Ιόνια.
Τρύφωνας Σωκράτης
Γεννήθηκε στην Περίθεια Κέρκυρας το 1965 και σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρονικών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά. Ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα ως αυτοαπασχολούμενος, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες, μικροέπιπλα και μικρές βάρκες. Έχει μια κόρη 16 χρονών. Υπήρξε μέλος και στέλεχος της Κ.Ν.Ε. από το 1980 μέχρι το 1986 και έκτοτε παραμένει ανένταχτος αριστερός.
Χαϊδεμενοπούλου Κωνσταντίνα
Γεννήθηκε στη Αθήνα και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, προς το παρόν άνεργη. Συμμετείχε ενεργά στο αντιπολεμικό κίνημα του 2003. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Φιλοσοφικής «Κώστας Βάρναλης» ως εκπρόσωπος των Ε.Α.Α.Κ. και του πανελλαδικού συντονιστικού γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων και την αναθεώρηση του άρθρου 16. Είναι μέλος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και της Αριστερής Ανασύνθεσης.